Ordenar ofertas por:
Provincia:
A Coruña(400)
Álava/Araba(278)
Albacete(124)
Alicante(491)
Almeria(150)
Andorra(14)
Asturias(234)
Avila(41)
Badajoz(118)
Barcelona(5.291)
Bizkaia(603)
Burgos(201)
Caceres(73)
Cádiz(253)
Cantabria(223)
Castellón(282)
Ceuta(10)
Ciudad Real(106)
Córdoba(209)
Cuenca(49)
Gipuzkoa(354)
Girona(629)
Granada(192)
Guadalajara(173)
Huelva(94)
Huesca(145)
Illes Balears(762)
Jaén(119)
La Rioja(201)
Las Palmas(348)
León(145)
Lleida(378)
Lugo(99)
Madrid(4.317)
Málaga(719)
Melilla(8)
Murcia(607)
Navarra(288)
Ourense(57)
Palencia(102)
Pontevedra(285)
Salamanca(117)
Santa Cruz de Tenerife(223)
Segovia(70)
Sevilla(535)
Sin especificar(755)
Soria(58)
Tarragona(616)
Teruel(92)
Toledo(281)
València(1.290)
Valladolid(367)
Zamora(86)
Zaragoza(717)
Mostrar
más
menos
Categoría:
Administración empresas(2.024)
Administración Pública(3)
Atención a clientes(932)
Calidad, producción, I+D(1.177)
Comercial y ventas(2.410)
Compras, logística y almacén(2.319)
Diseño y artes gráficas(202)
Educación y formación(92)
Finanzas y banca(60)
Informática y telecomunicaciones(972)
Ingenieros y técnicos(1.720)
Inmobiliario y construcción(770)
Legal(153)
Marketing y comunicación(861)
Otras actividades(3.459)
Otros(3.732)
Profesiones y oficios(1.216)
Recursos humanos(530)
Sanidad y salud(505)
Sector Farmacéutico(151)
Turismo y restauración(1.024)
Ventas al detalle(67)
Mostrar
más
menos
Estudios mínimos:
Bachillerato(516)
Ciclo Formativo Grado Medio(300)
Ciclo Formativo Grado Superior(161)
Diplomado(290)
Doctorado(6)
Educación Secundaria Obligatoria(4.029)
Enseñanzas deportivas (regladas)(5)
Formación Profesional Grado Medio(756)
Formación Profesional Grado Superior(773)
Grado(1.827)
Ingeniero Superior(274)
Ingeniero Técnico(38)
Licenciado(44)
Máster(46)
Otros cursos y formación no reglada(3)
Otros títulos, certificaciones y carnés(51)
Postgrado(7)
Sin especificar(14.220)
Sin estudios(1.033)
Mostrar
más
menos
Jornada laboral:
Completa(14.110)
Indiferente(536)
Intensiva - Indiferente(248)
Intensiva - Mañana(172)
Intensiva - Noche(10)
Intensiva - Tarde(49)
Parcial - Indiferente(2.988)
Parcial - Mañana(234)
Parcial - Noche(76)
Parcial - Tarde(40)
Sin especificar(5.916)
Mostrar
más
menos
Tipo de contrato:
A tiempo parcial(48)
Autónomo(939)
De duración determinada(3.464)
De relevo(12)
Fijo discontinuo(463)
Formativo(269)
Indefinido(9.156)
Otros contratos(7.043)
Sin especificar(2.985)
Mostrar
más
menos
Ver ofertas empleo

Ofertas de empleo de Hostaljobs

20 ofertas de trabajo de Hostaljobs


Somos la 1a empresa de SELECCIÓN de PERSONAL de HOSTALERÍA de la província de Girona. - Disponemos de borsa de trabajo pròpia. -Sinó hay ninguna oferta de tu perfil, INSCRÍBETE a nuestra borsa de trabajo y formarás parte de nuestra base de datos para futuras ofertas!

Estaremos encantados de atenderte con una sonrisa!:D
AJUDANT DE CAMBRER/A - Restaurant Gastronòmic- Hotel

Prestigiós i reconegut grup de restauració de renom internacional famós per la seva alta cuina gastronómica i amb diversos premis * Michelin, selecciona talent JR per un dels seus restaurants gastronòmics del seu Hotel.

Si t'agradaria créixer professionalment en un projecte tant apassionat com exigent i ets una persona detallista, educada, t'agrada la gastronomia i tens molt bona predisposició, ets el talent que cerquem!

Les teves FUNCIONS seran:

  • Assistir els cambrers en la preparació i el servei d'aliments i begudes.
  • Netejar i preparar les taules abans que arribin els clients.
  • Recarregar els subministraments a les àrees de treball.
  • Recollir i netejar taules: utensilis i estris utilitzats pels clients.
  • Ajudar en la gestió de comandes i en l'atenció als clients.
  • Mantenir l'àrea de treball ordenada i neta en tot moment.
  • Col·laborar amb l'equip per assegurar un servei excel·lent al client.
  • Ús de la safata per transportar plats i begudes.

Les CONDICIONS de la posició són:

  • ?Incorporació immediata
  • Jornada completa de 40h
  • Horaris flexibles: torns híbrids seguits i partits.
  • 2 dies lliures seguits setmanals rotatius
  • Salari: 20.000-22.000€ bruts/any
  • Contracte estable, directe amb l'establiment
Jornada completa
Contrato indefinido
21.000€ - 21.000€ bruto/año
camarero
CUINER/A partida arrossos - Restaurant

Grup de restauració de Barcelona ciutat cerca cuiner/a per a un dels seus establiments de cuina mediterrània elaborada, especialitzada en arrossos i tapes.

Si tens experiència com a cuiner/a en partides d'arrossos i busques un projecte de qualitat i amb bon ambient, on poder créixer com a professional... Et volem conèixer!

Les teves FUNCIONS seran:

  • Desenvolupar les teves competències com a cuiner/a a la partida d'arrossos.
  • Treballar amb diferents plats de carta.
  • Portar a terme tasques de producció.
  • Treballar amb matèria prima de temporada, proximitat i primera qualitat.
  • Verificar, controlar i emmagatzemar les compres de gènere.
  • Encarregar-se de cuinar i presentar els plats.
  • Vetllar pel compliment de les normes de salut, higiene i seguretat alimentària.
  • Formar part d'un equip de 5-6pax

Les CONDICIONS de la posició son:

  • Incorporació immediata.
  • Contracte inicialment fix discontinu, garantit de març a desembre amb possibilitat de passar a indefinit.
  • Horari : 2 torns partits + 3 seguits o 2 seguits + 3 partits (rotatiu).
  • 2 diesz festius seguits entre setmana.
  • Salari 1.900-2.000€ brut/mes (temporada hivern 8h) / 2.000-2.200€ brut/mes (temporada estiu 9h)
Jornada completa
Contrato indefinido
1.800€ - 2.400€ bruto/mes
cocinero
CAP de CUINA - Restaurant

Restaurant braseria de cuina mediterrània, especialitzat en carns, arrossos i plats de temporada, ubicat a Montcada i Reixac, es troba en cerca de cap de cuina.

Si t'apassiona gastronomia mediterrània i busques un projecte estable, de cuina tradicional creativa, aquesta oferta és per tu!

Les teves FUNCIONS seran:

  • Dirigir, coordinar i organitzar la cuina.
  • Treballar amb plats de carta, suggeriments, esmorzars de forquilla, menú de migdia i de grups.
  • Disseny de menús, suggeriments i propostes de temporada.
  • Portar a terme tasques de producció.
  • Treballar amb escandalls i fitxes tècniques.
  • Donar suport al passe a les diferents partides (especialment arrossos).
  • Realitzar les comandes de matèria prima als proveïdors.
  • Portar control de stocks, inventari i minves.
  • Liderar i organitzar un equip de 4-5pax.
  • Capacitar i formar el personal de cuina en tècniques i procediments.
  • Supervisar l'acabat dels plats i la seva presentació.
  • Col·laborar amb l'equip en l'ordre i neteja de le instal·lacions.
  • Control APPCC.

Les CONDICIONS de la posició son:

  • Incorporació immediata.
  • Contracte estable directe amb l'establiment.
  • Horari:
    - Dimecres i dijous: 9-17h
    - Divendres i dissabte: 10-17h + 20-23.30h (a partir del setembre només dissabte partit)
    - Diumenge: 10-18h
  • Dilluns i dimarts festius fixos.
  • Vacances 9 dies per Setmana Santa i 23 dies a l'agost.
  • Salari 35.000-40.000€ brut/any (2.300-2.500€ nets/mes aprox).
  • Revisió salarial anual.
Jornada completa
Contrato indefinido
36.000€ - 39.000€ bruto/año
cocinero
CAP SALA / MAITRE/ JEFE SALA / Hotel 4*

T'agrada el tracte amb el públic, ets detallista i gaudeixes de la gastronomia?

Hotel de 4* de S'Agaró cerca professional de sala amb almenys 2 anys d'experiència en hotels de 4 o 5 estrelles amb anglès i francès per oferta estable tot l'any i sumar talent al nostre equip en un establiment consolidat!

T' oferim una feina on podràs:

  • Planificar i organitzar el servei dels 3 punts de venda: restaurant, bar i snack de la piscina
  • Supervisar, formar i dirigir l'equip de treball d'entre 10-20 pax així com crear els horaris i dies festius
  • Gestionar el proveïment i la relació amb els proveïdors.
  • Gestionar les reserves dels clients.
  • Donar la benvinguda i acompanyament del client a taula.
  • Prendre la comanda i assessorar el client en aspectes gastronòmics i de vins.
  • Serveis de carta i menú i bufet en els esmorzars
  • Gestionar esdeveniments com bodes i empresarials
  • Definir els processos que cal seguir abans durant i després del servei i donar les instruccions necessàries per assegurar l'atenció al client, els nivells de qualitat i els resultats econòmics desitjats.
  • Formar i avaluar el rendiment del personal
  • Controlar el cobrament del servei i fer el tancament de caixa quan sigui necessari
  • Proposar i col·laborar per tal de millorar estratègies de venta (crosselling i upselling)
  • Implementar estratègies per millorar la productivitat i les vendes
  • Durant la temporada d'estiu la persona tindrà un rol fonamentalment a l'operativa del servei.

OFERIM:

  • ?Incorporació: Immediata.
  • Festius: 2 entre setmana. Un cap de setmana al mes festa.
  • Horaris: torns intensius rotatius: 11:00 a 19:00, de 12:00 a 20:00 i de 13:00 a 21:00.
  • Salari: 29-31K/bruts any segons vàlua del candidat + incentius ( A partir del 2n any)
  • Oferta estable tot l'any.
  • Contracte directe amb l'establiment.
  • Bon ambient de treball.

Jornada completa
Contrato indefinido
27.000€ - 33.000€ bruto/año
cocinero
CAMBRER/A de SALA - Trattoria-Pizzeria

Nova trattoria-pizzeria amb concepte gastronòmic d'autèntica cuina italiana, amb productes i matèria de primera qualitat ubicada a Pineda de Mar, es troba a la recerca de cambrers/es de sala per formar part del seu equip.

Si t'agraden els reptes, cerques un projecte estable i tens passió per la cuina i la gastronomia italiana, aquesta és la teva oportunitat!

Les teves FUNCIONS seran:

  • Preparar i organitzar taules, cadires i tot el servei de sala.
  • Donar la benvinguda i acomodar als clients.
  • Prendre comandes, assessorar sobre l’oferta gastronòmica i resoldre possibles dubtes.
  • Proporcionar el servei, distribuint les begudes i plats sol·licitats pels clients.
  • Realitzar cobraments.
  • Atendre les possibles incidències.
  • Valorable aportar coneixements de sumilleria.
  • Formar part d'un equip ded 15pax.

Les CONDICIONS de la posició son:

  • Incorporació immediata.
  • Contracte estable directe amb l'establiment.
  • Horari amb torn híbrid 3 seguits + 2 partits (l'establiment obre de 8 del matí a 1 de la nit)
  • 2 festius seguits entre setmana
  • Salari 22.000-24.000€ brut/any
Jornada completa
Contrato indefinido
21.000€ - 24.000€ bruto/año
camarero
CAP de PARTIDA - Trattoria-Pizzeria

Nova trattoria-pizzeria amb concepte gastronòmic d'autèntica cuina italiana, amb productes i matèria de primera qualitat ubicada a Pineda de Mar, es troba a la recerca de caps de partida polivalents per formar part del seu equip.

Si t'agraden els reptes, cerques un projecte estable i tens passió per la cuina i la gastronomia italiana, aquesta és la teva oportunitat!

Les teves FUNCIONS seran:

  • Dirigir, coordinar i organitzar en una de les 3 partides següents:
  1. Quarto fred (entrants i postres)
  2. Pastes i rissottos
  3. Josper (peix i verdures)
  • Treballar amb plats de carta i menú de migdia
  • Portar a terme tasques de producció.
  • Treballar amb escandalls i fitxes tècniques.
  • Donar suport al passe.
  • Formar part d'un equip de 15pax.

Les CONDICIONS de la posició son:

  • Incorporació immediata.
  • Contracte estable directe amb l'establiment.
  • Horari amb torn híbrid 3 partits + 2 seguits (l'establiment obre de 8 del matí a 1 de la nit)
  • 2 festius seguits entre setmana
  • Salari 24.000-26.000€ brut/any
Jornada completa
Contrato indefinido
24.000€ - 27.000€ bruto/año
cocinero
PIZZER/A - Trattoria-Pizzeria

Nova trattoria-pizzeria amb concepte gastronòmic d'autèntica cuina italiana, amb productes i matèria de primera qualitat ubicada a Pineda de Mar, es troba a la recerca de pizzer/a professional per formar part del seu equip.

Si t'agraden els reptes, cerques un projecte estable i tens passió per la cuina i la gastronomia italiana, aquesta és la teva oportunitat!

Les teves FUNCIONS seran:

  • Desenvolupar les teves competències en cuina italiana.
  • Treballar amb plats de carta + menú de migdia.
  • Treballar amb escandalls i fitxes tècniques.
  • Portar a terme tasques de producció i elaboració de masses.
  • Cuinar i presentar els plats de l'oferta gastronòmica de la carta basada en pizzes.
  • Coneixements en elaboració i fermentació de masses i bolejar.
  • Treballar amb forn híbrid de gas i llenya.
  • Formar part d'un equip de 15pax.

Les CONDICIONS de la posició son:

  • Incorporació immediata.
  • Contracte estable directe amb l'establiment.
  • Horari amb torn híbrid 3 partits + 2 seguits (l'establiment obre de 8 del matí a 1 de la nit)
  • 2 festius seguits entre setmana
  • Salari 24.000-26.000€ brut/any
Jornada completa
Contrato indefinido
24.000€ - 27.000€ bruto/año
cocinero
CAP de CUINA - Trattoria-Pizzeria

Nova trattoria-pizzeria amb concepte gastronòmic d'autèntica cuina italiana, amb productes i matèria de primera qualitat ubicada a Pineda de Mar, es troba a la recerca de cap de cuina per encarregar-se del funcionament del departament.

Si t'agraden els reptes, cerques un projecte estable i tens passió per la cuina i la gastronomia italiana, aquesta és la teva oportunitat!

Les teves FUNCIONS seran:

  • Dirigir, coordinar i organitzar la cuina.
  • Treballar amb plats de carta i menú de migdia
  • Col·laborar amb el xef executiu en en disseny de menús, suggeriments i propostes de temporada.
  • Portar a terme tasques de producció.
  • Treballar amb escandalls i fitxes tècniques.
  • Donar suport al passe a les diferents partides.
  • Realitzar les comandes de matèria prima als proveïdors.
  • Assignar i verificar tasques de l'equip de 15pax.
  • Capacitar el personal de cuina sobre les tècniques i els procediments necessaris.
  • Supervisar l'acabat dels plats i la seva presentació.
  • Control APPCC.

Les CONDICIONS de la posició son:

  • Incorporació immediata.
  • Contracte estable directe amb l'establiment.
  • Horari amb torn híbrid 3 seguits + 2 partits (l'establiment obre de 8 del matí a 1 de la nit)
  • 2 festius seguits entre setmana
  • Salari 32.000-36.000€ brut/any
Jornada completa
Contrato indefinido
33.000€ - 36.000€ bruto/año
cocinero
ENCARREGAT/DA - Gastrobar

Grup de restauració amb diferents establiments a Barcelona, cerca encarregat/da per a un dels seus restaurants gastrobar, de concepte cuina mediterrània fusió amb oferta gastronòmica de tapes i platets elaborats i cocteleria, situat al Gòtic.

Si tens experiència com a cambrer/a i has desenvolupat funcions de responsabilitat, cerques un projecte de qualitat i amb bon ambient, on poder créixer com a professional... Aquesta oferta és per tu!

Les teves FUNCIONS seran:

  • Preparar i organitzar el servei de barra i sala.
  • Coordinar tasques i funcions de l'equip.
  • Encarregar-se de la preparació i elaboració de begudes (combinats, cocktails, etc).
  • Prendre comandes, assessorar sobre l’oferta i resoldre possibles dubtes.
  • Donar suport en el servei de sala.
  • Atendre les possibles incidències.
  • Realitzar cobraments i tancaments de caixa.
  • Fer comandes de begudes a proveïdors.
  • Formar part d'un equip jove i dinàmic de 5-6pax.
  • Treballar en coordinació amb el director de zona per la realització d'horaris i altres tasques de gestió.

Les CONDICIONS de la posició són:

  • ?Incorporació immediata
  • Horari amb 3 dies torn seguit i 2 dies torn partit (40h setmanals)
  • 2 dies lliures seguits
  • Salari: 2.000-2.100€ brut/mes + propines (amb revisió de condicions als 3 mesos)
  • En cas puntual de fer alguna hora extra, s’abonarien a 10€/hora.
  • Contracte estable, directe amb l'establiment
Jornada completa
Contrato indefinido
1.800€ - 2.100€ bruto/mes
encargado,coordinador
CAMBRER/A de SALA/BARRA - Gastrobar

Grup de restauració amb diferents establiments a Barcelona, cerca cambrer/a polivalent per a un dels seus restaurants gastrobar, de concepte cuina mediterrània fusió amb oferta gastronòmica de tapes i platets elaborats i cocteleria, situat al Gòtic.

Si tens experiència com a cambrer/a i busques un projecte de qualitat i amb bon ambient, on poder créixer com a professional... Et volem conèixer!

Les teves FUNCIONS seran:

  • Preparar i organitzar el servei de barra.
  • Encarregar-se de la preparació i elaboració de begudes (combinats, cocktails, etc)
  • Prendre comandes, assessorar sobre l’oferta i resoldre possibles dubtes.
  • Donar suport en el servei de sala quan sigui necessari.
  • Proporcionar el servei, elaborant i presentant les begudes sol·licitades.
  • Valorable aportar coneixements de sumilleria.
  • Atendre les possibles incidències.
  • Realitzar cobraments.
  • Formar part d'un equip de 7-8pax.

Les CONDICIONS de la posició són:

  • ?Incorporació immediata
  • Horari amb 3-4 dies de torn seguit i 1-2 dies de torn partit
  • 2 dies lliures seguits
  • Salari: 1.800-1.900€ brut/mes + propines
  • Contracte estable, directe amb l'establiment
Jornada completa
Contrato indefinido
1.800€ - 1.800€ bruto/mes
camarero
AJUDANT de CUINA (caps de setmana i festius) - Bar restaurant

Bar restaurant de cuina mediterrània, especialitzat en tapes i platets, ubicat a la zona de Pedralbes de Barcelona, es troba a la recerca d'ajudant de cuina avançat per formar part del seu equip.

Si t'agrada la cuina i cerques un projecte a mitja jornada o extres, aquesta oferta és per tu!

Les teves FUNCIONS seran:

  • Desenvolupar les teves competències com a ajudant de cuina.
  • Treballar amb els diferents plats de carta (entrepans, tapes, racions).
  • Portar a terme tasques de producció.
  • Verificar, controlar i emmagatzemar les compres de gènere.
  • Encarregar-se de cuinar i presentar els plats.
  • Vetllar pel compliment de les normes de salut, higiene i seguretat alimentària.
  • Formar part d'un equip de 4-5pax

Les CONDICIONS de la posició son:

  • Incorporació immediata.
  • Contracte estable directe amb l'establiment.
  • Horari: divendres de 18 a 00h, dissabtes i diumenges de 12 a 18h + festius extres
  • Salari: 700€ nets/mes + extres 10€/hora
Jornada parcial - indiferente
Contrato indefinido
21.000€ - 24.000€ bruto/año
cocinero
CAP de SALA / MAÎTRE - Restaurant Gastronómic Hotel

Estem cercant un Maitre apassionat i experimentat per unir-se al nostre equip en un prestigiós hotel de 4 estrelles amb restaurant gastronòmic situat en l'encantadora zona d'Empuriabrava.

Si tens una trajectòria destacada en l'organització de serveis de restauració d'alta qualitat i una habilitat natural per al lideratge, aquesta és la teva oportunitat per triomfar!

Funcions i Responsabilitats

  • Supervisar, organitzar i coordinar el servei de sala, assegurant que tot es desenvolupi de manera eficient i alineat amb els estàndards de qualitat de l'establiment.
  • Garantir una atenció al client excepcional, resolent incidències i assegurant la satisfacció dels hostes.
  • Gestionar l'equip de sala, promovent un ambient de treball col·laboratiu i motivador.
  • Dissenyar i supervisar la planificació de torns i horaris del personal, assegurant una cobertura òptima segons les necessitats operatives.
  • Coordinar-se amb altres departaments, com cuina i esdeveniments, per garantir un servei integral i fluid.
  • Supervisar la preparació de la sala, assegurant que tot estigui en perfecte estat per a l'inici de cada servei.
  • Controlar l'inventari de productes relacionats amb el servei de sala i col·laborar en la gestió de comandes.
  • Supervisió i gestió efectiva del servei de menú, carta i bufet.
  • Gestió d'un equip de 6-8 professionals garantint un servei excel·lent.
  • Assegurar la satisfacció dels clients, gestionant les expectatives i resolent incidències de manera eficaç.
  • Col·laboració estreta amb la cuina per assegurar l'alta qualitat del servei ofert.

Soft Skills

Busquem una persona amb:

  • Fortes habilitats d'organització i lideratge.

  • Excel·lent orientació al client i habilitats de comunicació.

  • Tracte exquisit i bona presència, amb capacitat de resolució de problemes en qualsevol situació.

Què Oferim

  • Incorporació immediata en un equip dinàmic i professional.

  • Contracte estable tot l’any, amb torns seguits majoritàriament, excepte en estiu.

  • Dos dies de descans setmanals (2 festius).

  • Salari Anual Brut (SBA) entre 30.000€ i 34.000€.

  • Formar part d’un grup hoteler consolidat, reconegut per la seva excel·lència i qualitat.

Aplica ara i forma part d’un equip que valora el talent i l'esforç, en un ambient on cada dia és una oportunitat per superar nous reptes i créixer professionalment!

Jornada completa
Contrato indefinido
30.000€ - 36.000€ bruto/año
cocinero
CUINER/A POLIVALENT - Restaurant

Grup de restauració en expansió amb diferents establiments a Barcelona, cerca cuiner/a polivalent per a un dels seus restaurants gastrobar, de concepte cuina mediterrània fusió amb oferta gastronòmica de tapes i platets elaborats.

Si t'apassiona la cuina, tens experiència com a cuiner/a i estàs buscant un projecte sòlid i estable on créixer professionalment, et volem conèixer!

Les teves FUNCIONS seran:

  • Desenvolupar les teves competències com a cuiner/a polivalent a les diferents partides, principalment freda.
  • Treballar amb màtèria prima de proximitat i 1a qualitat.
  • Verificar, controlar i emmagatzemar les compres de gènere.
  • Encarregar-te de cuinar i presentar els plats.
  • Vetllar pel compliment de les normes de salut, higiene i seguretat alimentària.
  • Formar part d'un equip de 6-7pax
  • Anar adquirint responsabilitats a cuina progressivament.

Les CONDICIONS de la posició són:

  • ?Incorporació immediata.
  • Torns seguits rotatius (40h).
  • 2 dies lliures setmanals.
  • Salari 1.800-1.900€ brut/mes
  • Contracte estable, directe amb l'establiment.
Jornada completa
Contrato indefinido
1.800€ - 2.100€ bruto/mes
cocinero
TÈCNIC/A MARQUETING MKT DIGITAL 20-25h

Vols créixer dins un projecte jove, digital i amb impacte real? A Hostaljobs t’estem buscant!

Sobre nosaltres
A Hostaljobs, som una consultoria de RRHH especialitzats en la selecció de personal per al sector de l’hostaleria i la formació bonificada. Som una empresa especialitzada en selecció de personal i formació per al sector de l’hostaleria, amb una missió clara: transformar la manera com es capta, forma i fidelitza el talent al sector. I ara volem sumar algú amb ganes, creativitat i criteri a l’àrea de màrqueting.

Estem a la recerca un/a Tècnic/a de Màrqueting i Comunicació per continuar potenciant la nostra marca i estratègies digitals.

Ets el perfil ideal si...
Ets una persona creativa, organitzada i amb iniciativa, que gaudeixi del món digital i la comunicació. El perfil ideal és algú amb capacitat d’adaptació i aprenentatge ràpid, que tingui habilitats de redacció i comunicació, i que se senti còmode/a gestionant múltiples tasques en un entorn dinàmic.

Funcions i responsabilitats

  • Gestió i optimització de xarxes socials (Metricool) i calendari de continguts (principalment LinkedIn, Instagram).
  • Creació de contingut: Branding B2B (restaurants, hotels) i B2C (candidatures), copys, articles, newsletters, que reflecteixi la identitat de la marca.
  • Garantir la coherència de marca mantenint un to, llenguatge, colors i estètica consistents en tots els canals de comunicació.
  • Realització de campanyes d’email marketing
  • Execució de campanyes de captació de leads, candidatures i posicionament.
  • Accions de SEO i anàlisi de mètriques per a l’optimització de continguts i rendiment.
  • Disseny de continguts visuals amb Canva, CapCut i gestió de la identitat de marca.
  • Gestió i manteniment de bases de dades i CRM.
  • Seguiment de noves tendències de comunicació.

T' oferim :

  • Creixement professional en una empresa referent en el sector dels RRHH
  • Bon ambient laboral amb equip jove i dinàmic
  • Formació continuada.
  • Estabilitat professional
  • Possibilitat de jornada híbrida: presencial i teletreball.

CONDICIONS:

  • ?Incorporació: immediata
  • Jornada: 20h de dilluns a divendres. Entrada flexible entre 8-9h i sortida entre 12-13h.
  • Salari: 8.300-10.300€/any K en funció de vàlua de la candidatura.

Jornada parcial - indiferente
Contrato indefinido
8.000€ - 10.000€ bruto/año
marketing
CAP de CUINA - Hotel 4*

Cerquem nou líder de cuina pel Restaurant d'un Hotel de 4* de Figueres. El nou Xef crearà una nova proposta gastronòmica de cuina Catalana-Empordanesa gastronòmica per posicionar el restaurant com un referent a la zona de l'Alt Empordà

Si tens experiència com a responsable de cuina, tens dots de lideratge, t'apassiona la cuina tradicional catalana i busques un projecte estable, et volem conèixer!

Les teves FUNCIONS seran:

  • Dirigir, coordinar i organitzar la cuina.
  • Confeccionar una nova proposta gastronòmica de cuina catalana-empordanesa gastronòmica
  • Confeccionar fitxes tècniques i escandalls
  • Hi haurà servei de carta i menú del dia.
  • Treballaràs amb productes locals i de temporada de 1a qualitat
  • Realitzar les comandes als proveïdors i controlar la quantitat, qualitat i el correcte emmagatzematge.
  • Donar suport al passe a totes les partides.
  • Supervisar l'acabat dels plats i la seva presentació.
  • Verificar que la qualitat dels plats elaborats s'ajusta als estàndards de l'establiment i de l'oferta gastronòmica.
  • Encarregar-se de l'avaluació del desenvolupament dels membres de l'equip.
  • Assignar tasques i supervisar l'equip de treball de 6-7pax.
  • Capacitar el personal de cuina sobre les tècniques i els procediments necessaris.
  • Supervisar el compliment de la normativa d'higiene i salut laboral.

Les CONDICIONS de la posició son:

  • Incorporació immediata.
  • Horari: torns híbrids (seguits i partits)
  • 2 festius setmanals
  • Salari 35.000 - 40.000€ bruts/any + 10% incentius
  • Contracte estable, directe amb l'empresa.
Jornada completa
Contrato indefinido
36.000€ - 44.000€ bruto/año
cocinero
RESPONSABLE QUARTO FRED i POSTRES - Restaurant

Restaurant gastronòmic de cuina mediterrània especialitzada en carns, peixos i arrossos, ubicat a Palafrugell, es troba a la recerca de RESPONSABLE de quarto fred i postres per liderar el seu equip.

Si t'agraden els reptes, cerques un projecte estable amb excel·lents condicions i tens passió per la cuina i la gastronomia, t'estem buscant!

Les teves FUNCIONS seran:

  • Desenvolupar les teves competències com a cuiner/a polivalent.
  • Treballar amb diferents plats de carta.
  • Portar a terme tasques de producció.
  • Treballar amb matèria prima de temporada, proximitat i primera qualitat.
  • Verificar, controlar i emmagatzemar les compres de gènere.
  • Encarregar-se de cuinar i presentar els plats.
  • Vetllar pel compliment de les normes de salut, higiene i seguretat alimentària.
  • Formar part d'un equip de 2-3pax

Les CONDICIONS de la posició son:

  • Incorporació Abril
  • Contracte estable directe amb l'establiment.
  • Horaris: de dijous a diumenge de 9 a 16h tot l'any.(Dinars) | Juliol i agost: torn partit (dinars i sopars amb 1,5 festius)
  • Salari: 1.500€ nets i 3.000€ juliol i agost. Total: 21.000€ nets/any (1.750€ nets/mes) + propines
  • Bon ambient de treball
Jornada completa
Contrato indefinido
27.000€ - 30.000€ bruto/año
supervisor,responsable,gerente
Director Operacions | Hotel 4*

Oportunitat Destacada al Cor de la Costa Brava!

Cerquem Cap d'Operacions d'Hotel amb visió de futur i un profund compromís amb l'excel·lència en el servei per liderar les operacions d'un gran hotel de 4 estrelles situat a la Comarca de la Selva.

Si ets un líder nascut, amb habilitats per transformar desafiaments en oportunitats i una trajectòria comprovada en l'alta hostaleria, aquesta és la teva oportunitat de brillar en un entorn motivador i dinàmic.

Uneix-te a nosaltres per impulsar la teva carrera i elevar l'experiència dels nostres clients a una nova dimensió! ?

Les teves FUNCIONS seran:

  • Supervisar i coordinar les operacions diàries dels departaments de l'hotel, incloent recepció, neteja, manteniment, i restauració d'unes 300 habitacions en total
  • Desenvolupar i implementar polítiques i procediments operacionals que millorin l'eficiència i l'experiència del client.
  • Gestionar l'equip de treball, incloent la contractació, formació, desenvolupament i avaluació del rendiment. Aproximadament 60-80 pax
  • Assegurar el compliment de tots els estàndards de seguretat i salut, així com les normatives locals i nacionals.
  • Controlar els pressupostos operatius i realitzar informes de gestió regulars per a la direcció.
  • Coordinar amb els proveïdors i altres parts interessades per assegurar que tots els serveis i productes compleixen amb els estàndards de qualitat de l'hotel.
  • ? Resoldre qualsevol incidència operativa de manera ràpida i eficaç, garantint la satisfacció del client.
  • Monitoritzar l'ocupació de l'hotel, preus, reserves i altres indicadors clau per optimitzar la rendibilitat.

Les CONDICIONS de la posició són:

  • Contracte FD de 9-10 mesos
  • SBM: 36.000€ + 3000€ incentius
  • Horaris: entre setmana intensiu matins.
  • 2 festius: 1 cap de setmana treballat, 1 cap de setmana festa
  • Incorporació immediata
  • Allotjament temporal 1 mes per facilitar la recerca

Jornada completa
Contrato indefinido
30.000€ - 36.000€ bruto/año
director,manager
CAP de RECEPCIÓ - Hotel 4*

Uneix-te a un distingit grup hoteler ubicat a Roses, la fascinant Costa Brava, amb una excel·lent reputació i altíssima qualificació de clients. Cerquem un/a Cap de Recepció amb experiència, dedicació i passió per proporcionar un servei de classe mundial en un entorn que celebra la qualitat.

Responsabilitats:

  1. Gestió de l'Equip:

    • Supervisar i liderar l'equip de recepcionistes, assegurant un alt rendiment.
    • Assignar tasques, horaris i gestionar la planificació de torns.
    • Capacitar i motivar al personal per assolir els objectius establerts.
  2. Atenció al Client:

    • Garantir una atenció al client excepcional, resolent problemes i gestionant sol·licituds de manera eficient.
    • Actuar com el punt de contacte principal per a queixes o inquietuds, assegurant respostes ràpides i satisfactòries en col·laboració amb l'equip de Guest Experience.
    • Assegurar que tots els clients i visitants tinguin una experiència excepcional a la recepció.
  3. Operacions i Administració:

    • Supervisar les operacions diàries de la recepció, assegurant el compliment dels procediments interns.
    • Gestionar el sistema de reserves i els registres d'entrades i sortides.
    • Mantenir actualitzada la base de dades i assegurar-se de la correcta documentació.
  4. Coordinació Interdepartamental:

    • Treballar de manera conjunta amb altres departaments per assegurar un flux eficient d'informació.
    • Informar regularment a la gerència sobre el rendiment de l'àrea, les necessitats operatives i la retroalimentació dels clients.
  5. Control d'Inventari i Recursos:

    • Administrar l'inventari de subministraments necessaris per a l'àrea de recepció.
    • Realitzar comandes de material i mantenir les instal·lacions en òptimes condicions.

Condicions de l'Oferta:

  • Contracte fix discontinu (Març a Novembre).
  • Jornada intensiva de 11 a 19h
  • Salari: 2.300-2.500€ bruts mensuals
  • 2 festius setmanals
  • Possibilitat d'allotjament gratuït.

Suma't a Nosaltres: Aporta el teu talent i experiència a un lloc on la qualitat i la cura dels detalls són la clau de les nostres experiències memorables. Amb nosaltres, cada interacció és una oportunitat per excedir les expectatives.

Jornada completa
Otros contratos
27.000€ - 30.000€ bruto/año
recepcionista
XEF EXECUTIU - Entitat social

Entitat social dedicada a la gestió de diferents infraestructures, equipaments i serveis socials amb presència a tot Catalunya, es troba en recerca de la nova figura de xef executiu, per gestionar les cuines de les seves residències de gent gran ubicades a les comarques de Barcelona i Girona i la posada en marxa del nou obrador central.

Si t'agraden els reptes, cerques un projecte estable i tens passió per la cuina, aquesta és la teva oportunitat!

Les teves FUNCIONS seran:

  • Avaluar l’estat actual de les cuines i col·laborar en la definició de les estratègies per la gestió del creixement.
  • Col·laborar amb nutricionista en l’elaboració i adaptació dels menús, dissenyant combinacions i plats de diferents tipus de menús.
  • Estandarditzar els menús i plats a totes les cuines.
  • Planificar els procediments operatius de la cuina, establir els processos de producció necessaris per a poder optimitzar els recursos.
  • Verificar la qualitat dels ingredients i productes acabats per garantir el nivell de qualitat.
  • Controlar i gestionar els stocks i materials necessaris per a l’operació culinària.
  • Supervisar l’equip humà per garantir la correcta gestió, organització i producte final elaborat.
  • Capacitar i formar el personal de cuina en les tècniques i els procediments necessaris, per mantenir estàndards de qualitat i eficiència tenint en compte la descentralització de les cuines.
  • Implementar l’ús d’escandalls i fitxes tècniques.
  • Mantenir-se actualitzat amb les tendències culinàries per a la gent gran i incorporar nous plats i tècniques al menú.
  • Realitzar visites periòdiques als centres de treball per fer diagnòstic, supervisar i avaluar el funcionament.
  • Participa en la cerca de programari per digitalitzar la coordinació de tota la gestió de les cuines.
  • Analitzar conjuntament amb direcció la viabilitat d'una nova cuina central per 2025-2026, a la comarca d'Osona o voltants.
  • Controlar i supervisar el compliment de normativa de seguretat i higiene i APPCC.

Les CONDICIONS de la posició son:

  • Incorporació immediata.
  • Contracte estable directe amb l'entitat.
  • Horari de 7 a 15h (flexibilitat per entrada a partir de les 7h i sortida a les 17h)
  • Festius 2 dies setmanals (dissabte i diumenge)
  • Salari 37.000 - 45.000€ brut/any.
  • Possibilitat de fer teletreball algun dia a la setmana.
  • Posició de nova creació.
  • Disposen de 12 residències + 20 centres de dia amb càtering.
  • L’aforament de les residències és de 20 a 100 usuaris.
Jornada completa
Contrato indefinido
36.000€ - 46.000€ bruto/año
cocinero
INSCRIU-TE a la nostra BORSA de TALENT i troba feina!

Estàs CERCANT FEINA o una MILLORA LABORAL? Et volem conèixer!

  • Inscriu-te a la nostra BORSA de TALENT i et tindrem en compte per les ofertes que s'ajustin al perfil que cerquem!
  • T'oferim un tracte personalitzat i una oferta adaptada al teu perfil i motivacions personals i professionals, #Connectem?

Jornada completa
Contrato indefinido
21.000€ - 60.000€ bruto/año
cocinero,camarero
Anterior
Siguiente