Ordenar ofertas por:
Provincia:
A Coruña(353)
Álava/Araba(256)
Albacete(97)
Alicante(525)
Almeria(103)
Andorra(11)
Asturias(226)
Avila(32)
Badajoz(96)
Barcelona(5.065)
Bizkaia(622)
Burgos(191)
Caceres(78)
Cádiz(179)
Cantabria(191)
Castellón(265)
Ceuta(14)
Ciudad Real(101)
Córdoba(194)
Cuenca(50)
Gipuzkoa(375)
Girona(532)
Granada(161)
Guadalajara(169)
Huelva(75)
Huesca(165)
Illes Balears(629)
Jaén(93)
La Rioja(191)
Las Palmas(417)
León(132)
Lleida(271)
Lugo(83)
Madrid(4.175)
Málaga(597)
Melilla(18)
Murcia(577)
Navarra(287)
Ourense(61)
Palencia(84)
Pontevedra(252)
Salamanca(104)
Santa Cruz de Tenerife(247)
Segovia(67)
Sevilla(584)
Sin especificar(734)
Soria(42)
Tarragona(524)
Teruel(86)
Toledo(219)
València(1.150)
Valladolid(315)
Zamora(59)
Zaragoza(649)
Mostrar
más
menos
Categoría:
Administración empresas(1.910)
Administración Pública(4)
Atención a clientes(741)
Calidad, producción, I+D(1.284)
Comercial y ventas(2.214)
Compras, logística y almacén(2.236)
Diseño y artes gráficas(140)
Educación y formación(74)
Finanzas y banca(50)
Informática y telecomunicaciones(978)
Ingenieros y técnicos(1.834)
Inmobiliario y construcción(845)
Legal(129)
Marketing y comunicación(596)
Otras actividades(2.134)
Otros(3.741)
Profesiones y oficios(1.219)
Recursos humanos(468)
Sanidad y salud(1.109)
Sector Farmacéutico(197)
Turismo y restauración(806)
Ventas al detalle(64)
Mostrar
más
menos
Estudios mínimos:
Bachillerato(446)
Ciclo Formativo Grado Medio(149)
Ciclo Formativo Grado Superior(182)
Diplomado(341)
Doctorado(9)
Educación Secundaria Obligatoria(3.374)
Formación Profesional Grado Medio(902)
Formación Profesional Grado Superior(794)
Grado(1.150)
Ingeniero Superior(226)
Ingeniero Técnico(48)
Licenciado(96)
Máster(49)
Otros cursos y formación no reglada(3)
Otros títulos, certificaciones y carnés(88)
Postgrado(6)
Sin especificar(13.790)
Sin estudios(1.120)
Mostrar
más
menos
Jornada laboral:
Completa(13.197)
Indiferente(572)
Intensiva - Indiferente(273)
Intensiva - Mañana(180)
Intensiva - Noche(36)
Intensiva - Tarde(63)
Parcial - Indiferente(2.271)
Parcial - Mañana(212)
Parcial - Noche(117)
Parcial - Tarde(91)
Sin especificar(5.761)
Mostrar
más
menos
Tipo de contrato:
A tiempo parcial(91)
Autónomo(1.030)
De duración determinada(2.695)
De relevo(5)
Fijo discontinuo(399)
Formativo(177)
Indefinido(9.156)
Otros contratos(5.984)
Sin especificar(3.236)
Mostrar
más
menos
Ver ofertas empleo

Ofertas de empleo de Hostaljobs

15 ofertas de trabajo de Hostaljobs


Somos la 1a empresa de SELECCIÓN de PERSONAL de HOSTALERÍA de la província de Girona. - Disponemos de borsa de trabajo pròpia. -Sinó hay ninguna oferta de tu perfil, INSCRÍBETE a nuestra borsa de trabajo y formarás parte de nuestra base de datos para futuras ofertas!

Estaremos encantados de atenderte con una sonrisa!:D
CUINER/A - Restaurant

Restaurant de cuina mediterrània de mercat, tradicional amb tocs creatius, ubicat a Barcelona, es troba a la recerca de cuiner/a per format part del seu equi`p.

Si t'agraden els reptes, cerques un projecte estable i tens passió per la cuina i la gastronomia, t'estem buscant!

Les teves FUNCIONS seran:

  • Desenvolupar les teves competències com a cuiner/a polivalent.
  • Treballar amb diferents plats de carta.
  • Portar a terme tasques de producció.
  • Treballar amb matèria prima de temporada, proximitat i primera qualitat.
  • Verificar, controlar i emmagatzemar les compres de gènere.
  • Encarregar-se de cuinar i presentar els plats.
  • Vetllar pel compliment de les normes de salut, higiene i seguretat alimentària.
  • Formar part d'un equip de 3-4pax

Les CONDICIONS de la posició son:

  • Incorporació immediata.
  • Contracte estable directe amb l'establiment.
  • Horari de 10-16h i de 20-23h (amb descans per dinar i sopar).
  • Festius diumenge fix + dia rotatiu entre setmana
  • Salari 1.500-1.600€ nets/mes
Jornada completa
Contrato indefinido
21.000€ - 24.000€ bruto/año
CAP de RECEPCIÓ - Hotel 5*

Hotel 5* situat a Lloret de Mar amplia el seu equip a la recerca de responsable per estar al capdavant de l'equip de recepció, amb feina estable durant tot l'any.

Si ets una persona que gaudeix del tracte amb el client, resolutiva, amb habilitats de lideratge i tens experiència com a 2n o cap de recepció d'hotel 4 o 5*... Et volem conèixer!

Les teves FUNCIONS seran:

  • Dirigir a l’equip de recepció i responsabilitzar-se dels serveis al client VIP, supervisant i coordinant tots els departaments implicats.
  • Proporcionar orientació i direcció per garantir que es compleixen els procediments i polítiques de l’hotel i s’assoleixin els objectius establerts en el departament.
  • Formar, supervisar, dirigir, orientar i donar suport a l'equip.
  • Distribuir les tasques i funcions dels membres de l'equip de 5-8pax, verificant el seu desenvolupament.
  • Distribució de torns, horaris, dies festius i vacances.
  • Participiar en la selecció de nou personal del departament.
  • Implementar noves estratègies comercials d'up-selling i cross-selling.
  • Controlar que es compleixin els protocols i polítiques relatius a atenció al client, maneig de caixa, cobraments, facturació, tarifes, etc.
  • Col·laborar amb la resta de departaments i la direcció per desenvolupar i implementar processos de millora contínua.
  • Garantir una bona comunicació entre tots els departaments.
  • Assistir a reunions d'organització interna amb direcció i gestionar reunions amb el seu departament.
  • Gestionar, resoldre i donar resposta o solució a les incidències o reclamacions que sorgeixin. Administrar software d'avaluació d'experiència del client.

Les CONDICIONS de la posició són:

  • Incorporació immediata.
  • Contracte estable, directe amb l'establiment.
  • Horaris amb flexibilitat, segons necessitats.
  • 2 dies festius setmanals.
  • Salari 28.000-30.000€ bruts/any.
Jornada completa
Contrato indefinido
27.000€ - 30.000€ bruto/año
CAP de CUINA - Restaurant

Restaurant de cuina mediterrània de mercat, casolana amb tocs creatius, ubicat a Barcelona, es troba a la recerca de cap de cuina per responsabilitzar-se del funcionament del departament.

Si t'agraden els reptes, cerques un projecte estable i tens passió per la cuina i la gastronomia, aquesta és la teva oportunitat!

Les teves FUNCIONS seran:

  • Dirigir, coordinar i organitzar la cuina.
  • Treballar amb plats de menú i carta, en servei de dinars i sopars.
  • Dissenyar els diferents menús i propostes de temporada.
  • Portar a terme tasques de producció.
  • Participar al passe a les partides de calents.
  • Implementar escandalls i fitxes tècniques.
  • Realitzar les comandes de matèria prima als proveïdors.
  • Assignar i verificar tasques de l'equip de 3pax.
  • Capacitar el personal de cuina sobre les tècniques i els procediments necessaris.
  • Supervisar l'acabat dels plats i la seva presentació.
  • Control APPCC.

Les CONDICIONS de la posició son:

  • Incorporació immediata.
  • Contracte estable directe amb l'establiment.
  • Horari de 10-16h i de 20-23h (amb descans per dinar i sopar).
  • Festius diumenge i dilluns (+nits en dies festius)
  • Salari 30.000-33.000€ brut/any.
Jornada completa
Contrato indefinido
30.000€ - 33.000€ bruto/año
CUINER/A POLIVALENT - Catering

Grup de restauració consolidat cerca cuiner/a polivalent per incorporar-se al seu projecte de càtering, cuina in situ i 5ª gamma de cuina mediterrània de proximitat, ubicat a Granollers.

Si busques una posició estable i tens +2 anys d'experiència com a cuiner/a, et volem conèixer!

Les teves FUNCIONS seran:

  • Desenvolupar les teves competències com a cuiner/a a l'obrador central.
  • Donar suport a les diferents partides, en la línia de sociosanitari.
  • Treballar amb màtèria prima de proximitat i primera qualitat.
  • Verificar, controlar i emmagatzemar les compres de gènere.
  • Encarregar-te de cuinar i presentar els plats amb alt volum de producció.
  • Formar part d'un equip de 3-5pax
  • Anar adquirint responsabilitats a cuina progressivament.

Les CONDICIONS de la posició són:

  • Incorporació immediata.
  • Contracte estable, directe amb l'establiment.
  • Horari de 10-18h de dilluns a divendres
  • Cap de setmana festiu
  • Salari 23.000-24.000€ bruts/any.
Jornada completa
Contrato indefinido
21.000€ - 24.000€ bruto/año
CAP de PARTIDA - Gastrobar

Grup de restauració amb diversos establiments a la ciutat de Barcelona, es troba en recerca de cap de partida per un dels seus locals de concepte gastrobar, ubicat a la zona de Sarrià-St. Gervasi.

Si busques un projecte estable, t'agrada la gastronomia mediterràna tradicional amb tocs moderns i tens experiència a cuina, aquesta és la teva oportunitat!

Les teves FUNCIONS seran:

  • Desenvolupar les teves competències com a cuiner/a polivalent.
  • Treballar amb diferents plats de carta.
  • Portar a terme tasques de producció.
  • Treballar amb matèria prima de temporada, proximitat i primera qualitat.
  • Verificar, controlar i emmagatzemar les compres de gènere.
  • Encarregar-se de cuinar i presentar els plats.
  • Vetllar pel compliment de les normes de salut, higiene i seguretat alimentària.
  • Formar part d'un equip de 7-8pax

Les CONDICIONS de la posició són:

  • ?Incorporació immediata
  • Horari amb 3 dies torn seguit i 2 dies torn partit
  • 2 dies lliures seguits setmanals
  • Salari: 24.000-26.000€ brut/any
  • Contracte estable, directe amb l'establiment
Jornada completa
Contrato indefinido
24.000€ - 27.000€ bruto/año
RESPONSABLE de TORN - Fast Food

Establiment de fast food, enfocat en una proposta de cuina saludable i ecològica, situat a Olot, busca responsable de torn, amb la perspectiva d'esdevenir en pocs mesos l'encarregat/da del local.

Si t'apassiona el tracte amb el client, tens experiència gestionant bar-restaurant i busques un projecte estable en restauració on fer carrera i créixer professionalment... aquesta oferta es per tu!

Les teves FUNCIONS seran:

  • Preparar i organitzar sala i cuina.
  • Organitzar les reserves i assignacions de taula.
  • Coordinar, formar supervisar i liderar equip de 20pax. (7 sala, 8 cuina, 4 repartidors).
  • Participar en la selecció de personal juntament amb el supervisor.
  • Elaborar quadrants d'horaris, dies de descans, reposició de festius, vacances.
  • Gestionar els stocks les comandes i compres a proveïdors.
  • Realització d'inventari periòdic.
  • Assessorar els clients, informar sobre la carta i resoldre els possibles dubtes que puguin tenir quant a l’oferta gastronòmica.
  • Donar suport a sala i/o cuina quan sigui necessari.
  • Atendre les possibles incidències.
  • Vetllar per la satisfacció i fidelització dels clients.
  • Fer tancaments de caixa.
  • Tancar puntualment el local.

Les CONDICIONS de la posició son:

  • ?Incorporació immediata
  • Horari entre setmana de 10 a 16-17h. Divendres, dissabtes i diumenges: 12-16-17h + 20-23h
  • 2 dies festius (dimarts fix + dia rotatiu ocasionalment diumenges)
  • Salari inicial: 22.000€ brut/any + revisió salarial al cap de 4-6 mesos, per arribar a 25.000-26.000€ brut/any.
  • Incentius de fins 3.000€ brut/any, a partir dels 6 mesos.
  • En cas de realitzar alguna hora extra, aquestes són remunerades.
  • Contracte estable, directe amb l'establiment
Jornada completa
Contrato indefinido
21.000€ - 27.000€ bruto/año
AJUDANT de CUINA - Restaurant

Restaurant especialitzat en cuina mediterrània de casual food i brasa, es troba en recerca d'ajudant de cuina per incorporar-se al seu equip.

Si busques un projecte estable, t'agrada la cuina i tens experiència prèvia, aquesta és la teva oportunitat!

Les teves FUNCIONS seran:

  • Desenvolupar les teves competències com a ajudant de cuina a les diferents partides.
  • Treballar amb plats de carta, suggeriments i diferents menús (diari, grup)
  • Portar a terme algunes tasques de producció.
  • Treballar amb matèria prima de temporada, proximitat i ecològica de primera qualitat.
  • Treballar en base a les fitxes tècniques.
  • Preparació de salses, cocció de pastes, preparació de bufet d'amanides
  • Treballar amb fregidora i envasar al buit.
  • Donar suport a pica.
  • Portar a terme la neteja de la zona de treball i estris
  • Vetllar pel compliment de les normes de salut, higiene i seguretat alimentària.
  • Formar part d'un equip de 4-5pax

Les CONDICIONS de la posició són:

  • ?Incorporació immediata
  • Horari de dimecres a diumenge de 10 a 16h + 2 nits de 20 a 23h (entre dijous, div, dissabte o diumenge
  • Dilluns i dimarts festius fixos
  • Salari: 20.000 - 21.000€ brut/any
  • Contracte estable, directe amb l'establiment
Jornada completa
Contrato indefinido
21.000€ - 21.000€ bruto/año
RESPONSABLE - Restaurant

Grup de restauració consolidat cerca la figura de responsable d'establiment per encarregar-se del funcionament i gestió integral d'un dels seus locals recentment renovat ubicat al centre de la ciutat de Barcelona, per portar-lo al màxim nivell.

Si ets polivalent, tens un perfil operatiu amb dots de lideratge, t'agrada el tracte amb el públic i tens experiència en gsetió de restaurant, ets la persona que estem buscant!

Les teves FUNCIONS seran:

  • Dirigir, supervisar i avaluar el bon funcionament del restaurant i del personal a càrrec.
  • Controlar el rendiment econòmic, vetllant pel compliment d’objectius.
  • Supervisar l’oferta gastronòmica i la qualitat del servei.
  • Responsabilitzar-se de les reserves i la gestió d’incidències.
  • Gestionar la imatge corporativa de l’establiment.
  • Coordinar, supervisar i liderar equip de sala i cuina (10+6pax), juntament amb un 2n encarregat.
  • Participar en els processos de selecció de noves incorporacions.
  • Elaborar quadrants d'horaris, dies de descans, reposició de festius i vacances.
  • Encarregar-se de la formació i motivació a l'equip i la realització de reunions.
  • Donar suport en el servei a sala i terrassa.
  • Establir una estratègia de vendes, marketing, fidelització i dinamització del negoci.
  • Gestionar els inventaris d’stock, les comandes i compres a proveïdors.
  • Responsabilitzar-se de les caixes i gestions bancàries.
  • Identificació i implementació de possibles millores.
  • Garantir el compliment de legislació laboral, seguretat social i seguretat i higene en el treball.
  • Coordinar la realització d'esdeveniments.

Les CONDICIONS de la posició son:

  • ?Incorporació: Immediata
  • Horari: 3 torns seguits i 2 torns partits
  • Festius: 2 festius/setmana
  • Salari: 30.000€ brut/any + incentius per objectius
  • Contracte: estable, directe amb l'establiment
Jornada completa
Contrato indefinido
30.000€ - 33.000€ bruto/año
CUINER/A POLIVALENT - Restaurant gastronòmic *

Emblemàtic restaurant amb *michelin i oferta gastronòmica de cuina de mercat amb producte de proximitat, ubicat a la comarca de La Selva cerca cuiner/a polivalent per incorporar-se al seu equip.

Si busques un projecte estable on créixer professionalment, t'agrada l'alta gastronomia mediterràna i tens experiència en posicions similars, aquesta és la teva oportunitat!

Les teves FUNCIONS seran:

  • Desenvolupar les teves competències com a cuiner/a polivalent a les diferents partides.
  • Treballar amb plats de carta, catering i menú degustació.
  • Portar a terme tasques de producció.
  • Treballar amb matèria prima de temporada, proximitat i primera qualitat.
  • Encarregar-se de cuinar i presentar els diferents plats.
  • Verificar, controlar i emmagatzemar les compres de gènere.
  • Vetllar pel compliment de les normes de salut, higiene i seguretat alimentària.
  • Formar part d'un equip de 6-8pax

Les CONDICIONS de la posició són:

  • ?Incorporació immediata
  • Horari de dimecres a diumenge de 9 a 17h + divendres i dissabte de 20 a 23:30h (amb descans inclòs per dinar)
  • Fesitus dilluns i dimarts
  • Salari 1.600-1.800€ nets/mes
  • Contracte estable, directe amb l'establiment
Jornada completa
Contrato indefinido
1.800€ - 2.100€ bruto/mes
CAMBRER/A de SALA - Gastrobar

Grup de restauració amb diversos establiments a la ciutat de Barcelona, es troba en recerca de cambrer/a de sala per un dels seus locals de concepte gastrobar, ubicat a la zona de St. Gervasi.

Si busques un projecte estable, t'agraden els reptes, la gastronomia moderna i tens passió per l'atenció al client, aquesta és la teva oportunitat!

Les teves FUNCIONS seran:

  • Preparació i organització de la sala.
  • Recepció i acomodació dels clients a la seva taula.
  • Tenir coneixement dels productes i metodologia d'elaboració dels plats i la carta.
  • Assessorar els clients, informar i resoldre els possibles dubtes que puguin tenir quant a l’oferta gastronòmica.
  • Treballar amb carta i menús de grup.
  • Prendre nota de la comanda i tramitar-la al servei de barra o cuina.
  • Proporcionar el servei, distribuint les begudes i plats sol·licitats pels clients.
  • Atendre les possibles incidències.
  • Formar part d'un equip de 8-9pax.
  • Responsabilitzar-se de cobraments.

Les CONDICIONS de la posició són:

  • ?Incorporació immediata
  • Horari amb 3 dies de torn seguit i 2 dies de torn partit
  • 2 dies lliures seguits setmanals rotatius (inclòs cap de setmana)
  • Salari: 23.000-24.000€ brut/any, amb revisió posterior
  • Contracte estable, directe amb l'establiment
Jornada completa
Contrato indefinido
24.000€ - 24.000€ bruto/año
BAR SUPERVISOR - California (USA) - Restaurant

Grupo de restauración de Barcelona con presencia internacional se encuentra en búsqueda de bar supervisor para incorporarse en uno de sus restaurantes en California (USA).

Si tienes experiencia en la gestión y organización de barra, te gusta trato con cliente y buscas un proyecto estable para vivir el sueño americano trabajando en lo que más te gusta, te estamos buscando!

Tus FUNCIONES serán:

  • Organizar, planificar y gestionar todo lo relacionado con el servicio de barra.
  • Supervisar el montaje y preparación de barra.
  • Elaborar escandallos, fichas técnicas y de mermas.
  • Colaborar en la confección de la carta de vinos y cócteles.
  • Realizar los turnos del personal del equipo.
  • Colaborar en la instrucción y formación del personal de nueva incorporación.
  • Montaje y mise en place de barra.
  • Participar en el servicio de barra en la preparación y servicio de cócteles, vinos y otras bebidas.
  • Asesoramiento personalizado a los clientes.
  • Atender las posibles quejas y reclamaciones.
  • Velar por la satisfacción de los clientes, garantizando un buen servicio y atención.
  • Elaborar check list, inventarios y diario de producción.
  • Realizar pedidos a proveedores.
  • Participar en la limpieza de maquinaria y zonas de trabajo.
  • Implantar mejoras en procesos y procedimientos.
  • Reportar al responsable del restaurante cualquier tipo de avería o incidencia.

Las CONDICIONES de la posición son:

  • Incorporación en diciembre 2024.
  • Horario con turno seguido rotativo (de 10 a 17h / de 13 a 22h) con 1 hora para comer.
  • 2 días libres seguidos semanales.
  • Salario $58,000 brutos/año.
  • 15 días de vacaciones pagadas al año.
  • Seguro médico a cargo de la empresa.
  • La empresa paga el visado de trabajo, el vuelo de traslado y los primeros 10 días de alojamiento (y ofrecen guía y apoyo para encontrar alojamiento).
Jornada completa
Contrato indefinido
55.000€ - 60.000€ bruto/año
2º/ª COCINA / SOUS CHEF - (California - USA) - Restaurant

Grupo de restauración de Barcelona con presencia internacional se encuentra en búsqueda de 2º/ª de cocina para incorporarse en uno de sus restaurantes en California (USA).

Si tienes experiencia como 2º/ª de cocina, te encanta el mundo de la gastronomía y quieres vivir el sueño americano trabajando en lo que más te gusta, te estamos buscando!

Tus FUNCIONES serán:

  • Coordinar y organizar la cocina y el servicio, junto con el jefe de cocina.
  • Gestionar la operativa de cocina de alto volumen (equipos de 30-40pax y una media de 500 comensales diarios).
  • Sustituir al chef cuando sea necesario.
  • Trabajar con platos de carta de cocina mediterránea.
  • Trabajar con fichas técnicas y escandallos.
  • Elaborar platos de carta y tareas de producción.
  • Participar en el pase en todas las partidas.
  • Formar e instruir a los miembros del equipo de cocina.
  • Supervisar el acabado de platos y su presentación.

Las CONDICIONES de la posición son:

  • Incorporación a finales de septiembre - principios de octubre
  • Horario con turno seguido rotativo (8-18h o 13 a 22h – 50h semanales aprox)
  • 2 días libres seguidos semanales
  • Salario base de 70.000$ brutos/año + 5.000$ objetivos anuales (65.000-70.000€)
  • 15 días de vacaciones pagadas al año (a partir del segundo año se puede optar a 10 días más no remunerados)
  • Seguro médico a cargo de la empresa

A tener en cuenta:

  • IMPRESCINDIBLE tener disponibilidad dos semanas para viajar a realizar el training en California (con todos los gastos pagados) e incorporarse posteriormente.
  • La empresa paga el visado de trabajo, el vuelo de avión y los primeros 10 días de alojamiento (y ofrecen guía y apoyo para encontrar alojamiento).
Jornada completa
Contrato indefinido
64.000€ - 70.000€ bruto/año
SALES MANAGER CATERING - Grup empresarial

Grup empresarial consolidat en plena expansió creixement, dedicat a l’organització i gestió d’esdeveniments i càterings, cerca figura de Sales Mànager per responsabilitzar-se de les accions comercials i supervisió de càterings en nous espais:.

La persona tindrà un doble vessant:

1.- Comercialització i venda dels serveis de càtering: desenvolupar, potenciar i expandir una nova línia de negoci fora dels espais propis ( que funcionen des de fa 10 anys) a l’àrea de Barcelona i voltants, per aconseguir que esdevingui una nova línia independent i pugui competir amb altres empreses del sector.

2.- Supervisió in situ dels diferents serveis de caterings contractats

Si tens experiència de +5 anys en organització, comercialització i gestió d'esdeveniments i/o càtering, cerques una posició estable i vols créixer professionalment, et volem conèixer!

Les teves FUNCIONS seran:

  1. Desenvolupament i implementació d'estratègies de venda:
    • Analitzar el mercat per identificar oportunitats de creixement.
    • Elaborar plans de vendes a curt, mitjà i llarg termini alineats amb els objectius de l'empresa.
    • Establir tàctiques per millorar les vendes, incloent la definició de preus, promocions i canals de distribució.
  2. Gestió i ampliació de la cartera de clients:
    • Mantenir relacions sòlides amb els clients existents, assegurant la seva satisfacció i fidelització.
    • Identificar i prospectar nous clients potencials per ampliar la base de clients.
    • Personalitzar les propostes comercials segons les necessitats i preferències dels clients.
  3. Planificació i execució d'esdeveniments:
    • Coordinar tots els aspectes logístics dels esdeveniments, incloent la selecció de llocs, la contractació de serveis i la supervisió del muntatge.
    • Assegurar que els esdeveniments es desenvolupin segons el pla i compleixin amb els estàndards de qualitat establerts.
    • Gestionar l'equip d'esdeveniments per garantir una execució fluida i exitosa.
  4. Negociació de contractes:
    • Negociar termes i condicions amb clients i proveïdors per aconseguir acords beneficiosos per a l'empresa.
    • Assegurar que tots els contractes siguin clars i compleixin amb les normatives legals.
    • Supervisar el compliment dels contractes i resoldre qualsevol disputa que pugui sorgir.
  5. Coordinació amb altres departaments:
    • Treballar estretament amb els equips de màrqueting, finances i operacions per alinear les estratègies de venda amb els objectius generals de l'empresa.
    • Participar en reunions interdepartamentals per assegurar una comunicació fluïda i una col·laboració efectiva.
    • Facilitar la transferència d'informació rellevant i garantir que tots els equips estiguin informats sobre les iniciatives de vendes.
  6. Seguiment i anàlisi de vendes:
    • Monitorar el rendiment de les vendes en comparació amb els objectius establerts.
    • Utilitzar eines de CRM i altres programes de gestió per seguir les interaccions amb els clients i les transaccions.
    • Preparar informes periòdics sobre l'estat de les vendes, identificant àrees de millora i oportunitats de creixement.
  7. Participació en fires i esdeveniments:
    • Representar l'empresa en fires comercials, conferències i altres esdeveniments del sector.
    • Promoure els productes i serveis de l'empresa, realitzant demostracions i presentacions.
    • Recollir informació sobre les tendències del mercat i la competència per adaptar les estratègies de vendes.
  8. Gestió de pressupostos:
    • Elaborar i gestionar el pressupost del departament de vendes, assegurant-se que es maximitzi el retorn sobre la inversió.
    • Controlar les despeses i assegurar-se que es mantinguin dins dels límits establerts.
    • Identificar oportunitats per reduir costos sense comprometre la qualitat del servei.
  9. Atenció al detall i capacitat d'adaptació:
    • Assegurar-se que totes les activitats de venda i esdeveniments es realitzin amb un alt nivell de precisió i professionalitat.
    • Adaptar-se ràpidament als canvis del mercat i a les necessitats dels clients per mantenir la competitivitat de l'empresa.
    • Innovar constantment en les estratègies de venda i les tècniques d'esdeveniments per mantenir-se al capdavant del sector.

Les CONDICIONS de la posició són:

  • Incorporació al setembre.
  • Contracte estable, directe amb l'empresa.
  • Horari flexible, en funció de les necessitats.
  • Possibilitat de teletreball des de les oficines de Bcn o des de casa.
  • Es proporciona portàtil i mòbil d’empresa + quilometratge
  • Salari: 35.000-40.000€ bruts/any + incentius 3% de les vendes.
Jornada completa
Contrato indefinido
36.000€ - 50.000€ bruto/año
CAP DE SALA / MAÎTRE - Restaurant Gastronòmic Hotel

Busquem un/a Cap de Sala/Maitre apassionat/ada per la gastronomia i el servei al client per unir-se a un prestigiós restaurant situat en un entorn idíl·lic de la Costa Brava i liderar projecte gastronòmic de primer nivell.

Si la teva vocació és l'excel·lència en l'atenció al client i la teva implicació és màxima, aquesta és la teva oportunitat.

Les teves FUNCIONS seran:

  • Dirigir, supervisar i avaluar el bon funcionament del restaurant i del personal de sala.
  • Controlar despeses, mantenint ràtios per complir els objectius marcats i identificant possibles millores.
  • Gestionar amb eficiència el restaurant i garantir el compliment de la normativa interna i protocols.
  • Gestionar les reserves pels diferents canals de comunicació i assignació de taules
  • Prendre comandes i assessora acuradament els comensals pel que fa als menús i els vins segons els seus gustos.
  • Participar en la selecció de noves incorporacions a sala.
  • Coordinar, formar supervisar i liderar equip de 6-8 pax.
  • Elaborar quadrants d'horaris, dies de descans, reposició de festius.
  • Encarregar-se de la formació i motivació a l'equip i la realització de reunions periòdiques.
  • Supervisar l'equip, garantint un servei de qualitat i excel·lència.
  • Tenir coneixement dels productes i metodologia d'elaboració dels plats i la carta, fent noves propostes en l'oferta.
  • Assessorar els clients en relació amb el vi més adequat en funció de plat i els seus gustos.
  • Gestionar les comandes i compres a proveïdors.
  • Responsabilitzar-se de les caixes.
  • Assegurar el compliment de la normativa d'higiene i neteja.
  • Resoldre i mediar davant queixes o incidències.
  • Donar suport en el servei a sala quan sigui necessari.
  • Vetllar per la satisfacció dels clients i fidelitzar-los.
  • Establir noves estratègies, procediments i/o innovacions per la millora del servei.

Les CONDICIONS de la posició son:

  • ?Incorporació: setembre
  • Horari: servei de dinar i sopar
  • Festius: Varis dies en funció de la temporada de l'any (temporada baixa, mitja i alta)
  • Salari: 35.000-45.000€ bruts anuals segons vàlua. (Fixe + incentius)
  • Contracte: estable, directe amb l'establiment
  • Oportunitat de formar part d'un equip compromès amb l'excel·lència.
Jornada completa
Contrato indefinido
30.000€ - 44.000€ bruto/año
INSCRIU-TE a la nostra BORSA de TREBALL i troba feina!

Estàs CERCANT FEINA o una MILLORA LABORAL? Et volem conèixer!

  • Inscriu-te a la nostra base de dades i et tindrem en compte per les ofertes que s'ajustin al perfil que cerquem!
  • T'oferim un tracte personalitzat i una oferta adaptada al teu perfil i motivacions personals i professionals, #Connectem?

Jornada completa
Contrato indefinido
21.000€ - 60.000€ bruto/año
Anterior
Siguiente