Demand Planner / Tècnic de planificació de la demanda

Etalentum
Manresa, Barcelona
Anunciado 26 de marzo 
 (Publicada de nuevo)
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Diplomado
Nivel
Empleado/a
Número de vacantes
1
Número de inscritos
6
Descripción del empleo
Empresa de consolidada trajectòria en el sector Alimentació FMCG i en important fase de creixement en l'àmbit nacional, precisa incorporar un/a Tècnic/a de planificació de la demanda, la missió del/la qual serà la de liderar la previsió de la demanda a curt i mig termini per tal de garantir el servei a client, gestionant l'inventari i guiant les operacions de la cadena de subministrament.

En dependència del/la Supply Chain Manager, les seves principals tasques i responsabilitats seran:
- Elaboració del pla de la demanda a curt i mig termini per satisfer la demanda, tenint en compte el nivell d'inventari ideal i els terminis d'enviament (política d'estocs).
- Modelització de les dades per preveure la demanda futura, revisant tendències històriques de vendes, promocions pactades, capacitats productives.
- Gestionar el cicle de la demanda, identificant els riscos potencials de subministrament i les necessitats de recursos a futur i informant les àrees implicades.
- Liderar el procés de S&OP amb col·laboració de Màrqueting i Vendes amb els objectius d'alinear la demanda i l'oferta, desenvolupar estratègies d'inventari d'articles existents, de nous productes i de productes amb poca rotació.
- Seguiments mensuals dels principals KPI del departament: Desviació vendes, Pendent de servei, Mermes i Inventari.
- Col·laboració amb planificació de producció per l'elaboració d'anàlisis que es requereixin referents a ús de recursos, capacitats productives, millores de processos, etc.
- Analitzar i implementar nous processos dins el departament per buscar eficiències.
- Backup del planificador de la producció.

S'ofereix:
- Excel·lent projecte professional en empresa en creixement i amb possibilitats de desenvolupament professional.
- Estabilitat laboral i formació contínua.
- Incorporació immediata.
- Remuneració acord a l'experiència, coneixements i valors aportats.

Es requereix:
- Capacitat analítica, orientació de resultats, acostumat/da a treballar sota pressió, organitzat/da, metòdic/a, treball en equip, bona gestió dels recursos, adaptació al canvi i orientació a client.
- Experiència mínima realitzant tasques i funcions similars a les descrites.
- Residència a Osona, Bages o comarques limítrofes o disponibilitat per al trasllat de residència a la zona i carnet de conduir i vehicle propi per al trasllat fins al lloc de treball, ubicat en polígon industrial als afores de la població.

Requisitos mínimos


Experiència requerida:
- Es valorarà positivament experiència mínima d'1-2 anys desenvolupant tasques i funcions similars a les descrites, preferiblement en empreses del sector Alimentació (fresc/fred) o en productes amb cicle curt de vida.

Formació requerida:
- Formació universitària en ADE, Econòmiques, Ciències Empresarials i/o similars.

Idiomes requerits:
- Català i castellà: natius.

Compartir esta oferta