Anunciado 3 de noviembre
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
2
Tags Relacionados
Descripción del empleo

El nostre client és un despatx professional de Manresa, orientat a aportar solucions i millores de valor a persones i negocis a través de la prestació de serveis professionals en els àmbits econòmic, financer, jurídic i legal busca per el seu equip un Tècnic administratiu pel Departament Laboral.


El perfil ideal del professional a incorporar es el d’algú que tingui un alt grau d’autogestió, orientació al client i que li agradi cooperar i treballar en equip.


Busquem un professional consolidat en l’àrea d’administració de personal, amb ambició, potencial i ganes de créixer i desenvolupar-se. A mig termini ha de ser capaç d’oferir un assessorament integral en tots aquells assumptes referents a la administració de personal i en una segona fase ser el Consultor de referencia de un conjunt d’empreses.


Que fa un Tècnic d’Administració de Personal al nostre despatx?


Reportant directament al Responsable del Departament Laboral assessoraràs als teus clients i elaboraràs i gestionaràs tota aquella documentació laboral necessària : contractes de treball, interpretació de Convenis Col·lectius, altes, baixes i variacions al Sistema Red, els rebuts de salaris, les liquidacions de seguretat social i la resta de documentació.


Ens formarem constantment per estar sempre actualitzats i assessorar de la millor manera als clients.


Que et proposem?


  • Contracte Estable.

  • Retribució segons vàlua del candidat.

  • Ambient dinàmic e innovador i formació.

  • Jornada laboral: 40 hores. De 09:00h a 14:00h y de 16:00h a 19:00h. Divendres jornada intensiva. Agost jornada intensiva.

Si et vols incorporar en una empresa en constant creixement, dinàmica i orientada a futur. Si ets inquiet, tens ganes d’aprendre constantment, t’agrada autogestionar-te i busques un bon ambient de treball aquesta es la teva oportunitat.




Requisitos mínimos

Que ens agradaria que aportessis?



  • Imprescindible Diplomatura en Relacions Laborals, Llicenciatura en Ciències del Treball o similar.

  • Experiència mínima de 3 anys com a Administratiu del Àrea Laboral en Assessoria o en Departament de RRHH, gestionant diferents empreses.

  • Valorable coneixements programa A3 .

  • Bon nivell d'ofimàtica, en concret en Excel.

  • Residencia al Bages.



Compartir esta oferta