Anunciado 3 de abril 
 (Publicada de nuevo)
Tipo de jornada
Sin especificar
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Mando intermedio
Número de vacantes
1
Número de inscritos
4
Tags Relacionados
Descripción del empleo
A MagmaCultura estem compromesos amb la cultura. Som un referent en el desenvolupament i gestió de projectes culturals, educatius i turístics. La nostra passió és promoure el valor de la cultura i fer-la accessible a les persones. El nostre principal motor és la professionalitat, el talent i el compromís del nostre equip expert en gestió cultural.

Un dels principals valors de MagmaCultura consisteix en la creació d'un lloc de treball en el qual totes les persones se sentin respectades, representades i incloses en un entorn segur en el qual puguin desenvolupar i impulsar la seva carrera professional amb èxit.

Per això mateix, com a institució compromesa amb la cultura i la diversitat, vetllem per la promoció d'un ambient de treball en el qual destaqui la igualtat de gènere i el respecte per motius de raça, ètnia, orientació sexual o diversitat funcional.

Tenim un repte per a aquelles persones que:

- Tenen passió per la gestió cultural i integral de projectes.

- Són curiosos, aventurats i apassionats pel sector cultural, l'àmbit educatiu i els museus.

- Gaudeixin de treballar amb energia, compromís i dedicació.

Seleccionem un/a Coordinador/ora amb el propòsit de liderar diferents equips de treball vinculats a la mediació cultural i la gestió de públics, amb l'objectiu d'assegurar el funcionament dels diferents equipaments culturals.

Imagina't com serà el teu dia a dia:

- Liderar, coordinar i motivar als equips de treball dels diferents museus, garantint l'excel·lència del servei i el compliment dels estàndards de qualitat.

- Definir i implementar metodologies i estratègies, proposar plans d'acció i buscar solucions innovadores, clares i creatives, per als clients, adaptant-se a les seves necessitats.

- Mantenir la interlocució directa amb el client.

- Planificació de la cobertura del servei i quadrants de l'equip segons la demanda del client.

-Gestionar aspectes administratius de Recursos Humans, com a tràmits de personal, nòmines, entrevistes, formacions i avaluacions d'acompliment de l'equip.

- Elaborar, redactar informes i protocols, i generar estadístiques relacionades amb el servei, així com reportar incidències i proposar propostes de millora.

- Avaluar la qualitat del servei.

Què t'oferim?

- Oportunitat d'incorporar-te a un equip líder en la gestió cultural, compromès amb la promoció del valor del patrimoni cultural i fer-lo accessible per a les persones.

- Formació i aprenentatge continuat: creixeràs en un entorn que et convidarà a prendre petites decisions diàriament i on equivocar-se també forma part del procés.

- Contracte: Fix discontinu.

- Jornada i horaris:

TARDES (26,25 h/setmanals):

Setmana A: dilluns de 15:45 a 21 h, de dimecres a divendres de 15:45 a 21 h.

Setmana B: dilluns de 15:45 a 21 h, de dimecres a diumenge de 15:45 a 21 h.

- Incorporació: immediata.

- Lloc de treball: València.

Requisitos mínimos
- Ser una persona amb iniciativa, disposar de lideratge, resolutiva, apassionada de la cultura, orientada a resultats i amb destacada orientació al servei.

- Empatia per les persones i sensibilitat per a empoderar, guiar i inspirar a l'equip de treball en un entorn de treball saludable.

- Capacitat per l'organització de cronogrames d’activitats i de coordinació d’equips.

- Formació: Turisme, Publicitat i Relacions Públiques, Humanitats, Història de l’Art, Comunicació Audiovisual, Antropologia o equivalents.

- Idiomes: català i castellà nadiu/bilingüe, anglès avançat. Serà molt valorable coneixement d’altres idiomes, com el francès.

- Informàtica: domini del paquet office (Word, Excel, PowerPoint).

- Es valorarà molt positivament posseir experiència

Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta