Anunciado 5 de febrero
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
27.000€ - 33.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
2
Tags Relacionados
Descripción del empleo



Restaurant lounge gastronòmic de cuina mediterrània amb tocs creatius, ubicat a Lloret de Mar es troba a la recerca de cap de sala, per responsabilitzar-se del funcionament del departament i anar assumint noves funcions, per esdevenir la figura de director/a de restaurant.


Si tens experiència com a cap de sala / maître, t'agraden els reptes, la gastronomia moderna, cerques un projecte estable i tens passió per l'atenció al client, et volem conèixer!


Les teves FUNCIONS seran:


  • Dirigir, supervisar i avaluar el bon funcionament del restaurant i del personal de sala.

  • Controlar despeses, mantenint ràtios per complir els objectius marcats i identificant possibles millores.

  • Establir noves estratègies i procediments per millorar l'experiència del client.

  • Gestionar amb eficiència el restaurant i garantir el compliment de la normativa i protocols.

  • Responsabilitzar-se de les reserves de sala.

  • Col·laborar en la selecció de noves incorporacions.

  • Coordinar, formar, supervisar i liderar equip de sala.

  • Elaborar quadrants d'horaris, dies de descans, reposició de festius.

  • Tenir coneixement dels productes i metodologia d'elaboració dels plats i la carta, fent noves propostes quant a oferta.

  • Treballar amb servei de carta amb un equip de 7-10pax.

  • Participar en el servei a sala, assessorament al client.

  • Gestionar les comandes i compres a proveïdors.

  • Responsabilitzar-se de les caixes.

  • Vetllar per la satisfacció del clients i fidelitzar-los.


Les CONDICIONS de la posició son:


  • Incorporació immediata.

  • Contracte estable, directe amb l'establiment.

  • Torns seguits rotatius matí / tarda (amb algún torn partit puntual)

  • 2 dies festius entre setmana.

  • Feina estable tot l'any.

  • Salari: 28.000 - 30.000€ brut/any + propines (200-300€/mes aprox)

  • Possibilitat d'allotjament (a concretar)



Requisitos mínimos
  • Formació mínima: CFGM restauració/turisme/hostaleria.

  • Experiència mínima: 2 anys com a cap de sala.

  • Coneixements de sumilleria i cocteleria.

  • Domini de TPV i PDA/handy.

  • Idiomes: Català, castellà i anglès nivell avançat, francès bàsic hostaleria.

  • Coneixements d'internet i correu electrònic, word i excel bàsics.

  • IMPRESCINDIBLE residir a Lloret o rodalies.

  • Disposar de carnet de cotxe i vehicle si es viu fora de Lloret.


PERFIL PROFESSIONAL:


  • Persona responsable i resolutiva amb capacitats de gestió d'operativa i personal en un entorn multicultural i dinàmic, amb habilitats per executar diferents tasques simultàniament i treballar sota pressió, amb grans dots de lideratge, comunicació, iniciativa i presa de decisons, amb interès per una gastronomia moderna i la millora de la qualitat.


IMPORTANT


Per poder valorar el teu perfil necessitarem que ens adjuntis el teu CV actualitzat. En cas contrari, la candidatura serà descartada.




Compartir esta oferta