Anunciado 12 de abril
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
De duración determinada
Salario
Salario sin especificar
Categoría
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo

L’Institut Català d’Oncologia (ICO), inicia un procés de selecció per a incorporar un/a Investigador/a post-doctoral per a unir-se al nostre programa ICOnnecta't de Salut Digital.


El seu rol principal serà coordinar el projecte europeu «Tackling mental Health cancer patients and their families: digital solutions for better care (ALTHEA)». L'objectiu principal del projecte és desenvolupar i implementar una plataforma web que faciliti la detecció de problemes de salut mental en pacients oncològics i els seus familiars i promogui l'accés a material psicoeducatiu i atenció psicològica. També pretén millorar l'accés dels professionals sanitaris (HCP, health care providers) a recursos educatius i guies clíniques actualitzades. Per a això, ALTHEA se centra en:


  • Explorar quines necessitats no cobertes tenen els pacients oncològics i els seus familiars, quines eines d'avaluació psicològica i cognitiva existeixen, i quines són les intervencions psicològiques més eficaces en diferents regions d'Europa. Explorar també quines necessitats no cobertes tenen els HCP quant a l'atenció psicològica a aquestes poblacions.

  • Promoure l'accés a intervencions i serveis de salut mental.

  • Desenvolupar consells pràctics per a guiar als HCP.

  • Desenvolupar, testar i implementar una solució digital per a millorar la detecció i avaluació de la salut mental i el suport psicològic en pacients oncològics i els seus familiars.

Les responsabilitats del lloc inclouran la coordinació del Work Package (WP) 2 de la proposta, així com la col·laboració en la resta de WP coordinats per altres institucions europees. El WP2 consisteix a realitzar dues revisions sistemàtiques (eines de cribratge per a la detecció de símptomes psicològics i deterioració cognitiva, i intervencions psicològiques) i una recerca qualitativa amb pacients i HCP per a conèixer les seves necessitats no cobertes (grups focals i workshops). També haurà de col·laborar en l'esborrany del contingut de la plataforma ALTHEA quant a eines de cribratge i material psicoeducatiu dirigit a pacients, familiars i HCP.




Què t'oferim?


Contracte de treball (depèn de la signatura del gran agreement del projecte) amb una durada de 3 anys a jornada completa (1605 hores/any - 36.5h/setmanals).


Període de prova d’1 mes (segons conveni)


Horari: Flexible i amb possibilitat de combinar treball presencial amb teletreball.


Les condicions de contractació i remuneració es regularan per contracte laboral i s’ajustaran a les normes establertes a l’Institut Català d’Oncologia segons conveni.


Incorporació: Entre els mesos de juliol - setembre 2024


Lloc de treball: Institut Català d’Oncologia, Av. Gran Via de l’Hospitalet, 199-203, L’Hospitalet de Llobregat – Barcelona.



I a més...


Formaràs part d’un servei dinàmic on el treball en equip és una prioritat.


Conciliació personal i flexibilitat laboral segons pacte de condicions laborals que millora el conveni SISCAT.


Política d’igualtat de tracte i d’oportunitats en les condicions de treball.


Constants oportunitats de Formació.




Requisitos mínimos

Estar en possessió (1) de la titulació de Grau / Llicenciatura + Màster en alguna disciplina de Ciències de la Salut (preferentment Salut Mental, Salut Pública, Epidemiologia, Informàtica en Salut, Recerca Clínica o similar)



(1) O acreditació documental de l'equivalència a nivell 3 MECES del Marc Espanyol de Qualificacions per l'Educació Superior o EQF Level 7 del Marc Europeu de Qualificacions.



EXPERIÈNCIA PROFESSIONAL:


Habilitats en gestió de projectes de recerca:


  • Experiència demostrada en gestió de projectes, especialment en projectes complexos i multinacionals que involucrin la recollida de dades, eines digitals i intervencions psicosocials.

Habilitats en Recerca:


  • Comprensió de les complexitats inherents al reclutament de pacients, maneig de consentiments informats i recollida de dades.

  • Experiència en disseny i realització de revisions sistemàtiques i recerques qualitatives (p.ex., grups focals).

Competència en Salut Digital i tecnologia:


  • Familiaritat amb eines de salut digital, aplicacions mòbils i plataformes web utilitzades en entorns d'atenció sanitària i recerca.

  • Coneixements sobre gestió i implementació de sistemes digitals per a la recollida de dades i la participació dels participants.

Formació:


  • Interès en àrees de recerca emergents: actitud proactiva demostrada cap a l'aprenentatge i l'exploració de nous àmbits de recerca, especialment en àrees emergents com les intervencions en salut digital, ja que constitueixen la línia general de recerca del grup Psicooncologia i Salut Digital de l’Institut d’Investigació Biomèdica de Bellvitge (IDIBELL), del qual formarà part.

Habilitats tècniques:


  • Bon maneig del paquet Office.
    Domini de programari per a anàlisi estadística com: RCommander, Stata o SPSS.
    Experiència en plataformes d'enquestes online com: REDCap, Survey Monkey o Qualtrics.

Idiomes:


  • Acreditar nivell elevat de l’anglès (lectura, escriptura, parla).

  • Acreditar nivell elevat d'Espanyol (comprensió, parla).


ES VALORARÀ


  • Doctorat en alguna disciplina de ciències de la Salut.

  • Experiència en mobilitat internacional.

  • Experiència en atenció psicosocial online.

  • Habilitats en comunicació científica.

  • Capacitat per a la formació d'estudiants.

  • Proactivitat i enfocament en resultats i solucions.

  • Comprensió i parla fluida del català.


Termini presentació CV (sense fotografia) + carta motivació:


30/04/2024 a les 14:00h.




Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta