Anunciado 15 de marzo
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
24.000€ - 30.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo



Restaurant acollidor de cuina mediterrània elaborada i creativa, amb producte de proximitat i un dels millors valorats de la zona de Begur, es troba en cerca de responsable per encarregar-se del funcionament de sala.


Si tens experiència com a cap de sala / maître, t'agraden els reptes, la gastronomia moderna, cerques un projecte estable i tens passió per l'atenció al client, et volem conèixer!


Les teves FUNCIONS seran:


  • Dirigir, supervisar i avaluar el bon funcionament del restaurant i del personal de sala.

  • Controlar despeses, mantenint ràtios per complir els objectius marcats i identificant possibles millores.

  • Establir noves estratègies i procediments per millorar l'experiència del client.

  • Gestionar amb eficiència el restaurant i garantir el compliment de la normativa i protocols.

  • Responsabilitzar-se de les reserves de sala i assignacions.

  • Col·laborar amb la direcció en la selecció de noves incorporacions.

  • Coordinar, capacitar, supervisar i liderar equip de sala.

  • Elaborar quadrants d'horaris, dies de descans, reposició de festius.

  • Tenir coneixement dels productes i metodologia d'elaboració dels plats i la carta.

  • Treballar amb servei de carta amb un equip de 2-3pax.

  • Participar en el servei a sala, assessorant al client.

  • Gestionar stocks, comandes i compres a proveïdors.

  • Responsabilitzar-se de les caixes.

  • Vetllar per la satisfacció del clients i fidelitzar-los.


Les CONDICIONS de la posició son:


  • Incorporació immediata

  • Contracte fix discontinu 10 mesos, directe amb l'establiment (normalment de meitat de febrer a meitat de desembre)

  • Salari: 2.000€/nets + bonus final d'any 2.000-3.000€ + 100-200€ propines (2.400-2500€/mes)

  • Horaris:

  • Febrer a Setmana Santa + octubre a tancament mig desembre: 11:30 a 15:00-16:00 + 19:00 a 23:00 (3 dies de festa)

  • Setmana Santa a juny + setembre: 11:30 a 15:00-16:00 + 19:00 a 23:00 (2 dies de festa)

  • Juny-setembre: 11:30 a 16:00 + 19:00 a 24:00 (1,5 dies de festa)



Requisitos mínimos
  • Formació mínima: CFGM restauració/turisme/hostaleria.

  • Experiència mínima: 3 anys com a cap de sala.

  • Valorable coneixements de sumilleria i cocteleria.

  • Domini de TPV i PDA/handy.

  • Idiomes: Català i castellà nivell avançat, anglès i francès nivell mig.

  • Coneixements d'internet i correu electrònic, word i excel bàsics.

  • IMPRESCINDIBLE residir a Begur o rodalies.

  • Disposar de carnet de cotxe i vehicle si es viu fora de Begur.


PERFIL PROFESSIONAL:


  • Persona responsable i resolutiva amb capacitats de gestió d'operativa i personal en un entorn multicultural i dinàmic, amb habilitats per executar diferents tasques simultàniament i treballar sota pressió, amb grans dots de lideratge, comunicació, iniciativa i presa de decisons, amb interès per una gastronomia moderna i la millora de la qualitat.


IMPORTANT


Per poder valorar el teu perfil necessitarem que ens adjuntis el teu CV actualitzat per poder valorar adequandament la teva candidatura




Compartir esta oferta