Anunciado 25 de marzo 
 (Publicada de nuevo)
Tipo de jornada
Sin especificar
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Grado
Nivel
Empleado/a
Número de vacantes
2
Número de inscritos
6
Tags Relacionados
Descripción del empleo
A MagmaCultura estem compromesos amb la cultura. Som un referent en el desenvolupament i gestió de projectes culturals, educatius i turístics. La nostra passió es promoure el valor de la cultura i fer-la accessible a les persones. El nostre motor principal és la professionalitat, el talent i el compromís del nostre equip expert en gestió cultural.

Un dels principals valors de MagmaCultura consisteix en la creació d'un lloc de treball en el qual totes les persones es sentin respectades, representades i incloses en un entorn segur en el qual puguin desenvolupar i impulsar la seva carrera professional amb èxit.

Per això mateix, com a institució compromesa amb la cultura i la diversitat, vetllem per la promoció d'un ambient de treball en el qual destaqui la igualtat de gènere i el respecte per motius de raça, ètnia, orientació sexual o diversitat funcional.

Tenim un repte per a aquelles persones que:

- Gaudeixin treballant amb energia, compromís i dedicació.

- Promoguin un bon ambient de treball.

- Orientades al servei i al client.

Vols sumar-te al nostre equip? T’apassionen els arxius i les bases de dades? Et convidem que continuïs llegint aquesta oferta!

Seleccionem Tècnics i/o Auxiliars d’Arxius per a reconegut i prestigiós arxiu ubicat a Barcelona. La teva funció principal serà garantir l’ordre i el manteniment de l’arxiu a través de diferents tasques de suport administratiu i documental.

Quines seran les teves funcions principals?

- Fer la revisió de les transferències documentals.

- Classificar, ordenar i registrar els documents segons criteris establerts.

- Realitzar còpies i digitalitzacions de la documentació, introduir les dades a l'inventari, així com actualitzar la base de dades.

- Efectuar el suport a la gestió del servei de préstec, consultes i devolucions.

Què t'oferim:

- Oportunitat d'incorporar-te a una empresa de gestió cultural líder en el sector, on treballaràs amb un equip de grans professionals i especialistes.

- Formació i aprenentatge continuat: creixeràs en un entorn que et convidarà a prendre petites decisions diàriament i on equivocar-se també forma part del procés.

- Contracte: indefinit.

- Jornada laboral i horaris: 35 h/setmanals: de dilluns a divendres de 08:00 h a 15:00 h.

- Incorporació: Immediata.

- Lloc del centre de treball: Barcelona.

Requisitos mínimos
- Ser una persona orientada al servei, amb capacitat de resolució d'incidències, treball en equip i apassionada per la cultura.

- Formació en Turisme, Publicitat i Relacions Públiques, Humanitats, Història de l'Art, Belles arts, Comunicació Audiovisual, Antropologia o equivalents.

- Es valorarà formació específica, com Màster en Arxivística i Gestió de Documents, Postgrau en Gestió de Documents Electrònics i/o similars.

- Idiomes: català i castellà nadiu/bilingüe. Es valoraran coneixements d'altres idiomes, com l'anglès.

- Molt valorable experiència en tasques d’arxiu i/o biblioteca.

- El més important: ser una persona amb entusiasme i amb capacitat de fer viure experiències úniques a través de l'art i la cultura.

Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta