Anunciado 12 de julio
Tipo de jornada
Parcial - Indiferente
Tipo de contrato
Formativo
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
2
Tags Relacionados
Descripción del empleo

Marlex Human Capital és una empresa líder en Recursos Humans que compta amb més de 25 anys d'experiència en el sector i, una xarxa de més de 50 oficines. Especialitzats en la selecció de personal, la formació i la gestió del talent. El nostre propòsit és ajudar a persones i empreses a continuar desenvolupant el seu projecte.Orientació al client, treball en equip, aprenentatge continu i iniciativa són els 4 valors principals de Marlex que fan que en el dia a dia siguem un equip de persones arremangades, que s'ajuden les unes a les altres per arribar a l'objectiu comú, que intenten anar un pas més enllà en les seves accions, oferint sempre un 'plus' en el nostre servei, i sempre alineades amb les dades del negoci, fent i sentint el projecte com a propi.T'identifiques amb aquests valors i comportaments? Si és així, t'estem buscant!



Missió i funcions
La missió del departament és controlar el negoci a través de la interpretació i creació de dades, ajudar a optimitzar els processos de treball d'un equip de +150 persones. Donar suport en la transformació del model de negoci de Marlex i altres projectes ad-hoc.


  • Control dels sobrecosts.

  • Disseny i Implementació de KPI's.

  • Desenvolupament de noves eines de treball.

  • Anàlisi del P&L.

  • Gestió de projectes.


Oferim


  • Un programa de pràctiques en el qual podràs posar en pràctica tots els coneixements adquirits durant els estudis, i, a la mateixa vegada formar-te i desenvolupar-te en l'àmbit laboral.

  • Flexibilitat horària per adaptar-nos al teu pla d'estudis.



Requisitos mínimos

- Habilitats comunicatives, moltes ganes d'innovar, aportar i aprendre.
- Valorables coneixements en Power BI, SQL, i, anàlisi de dades.




Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta