Anunciado 3 de abril 
 (Publicada de nuevo)
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Sin especificar
Tipo de contrato
Fijo discontinuo
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Grado
Nivel
Empleado/a
Número de vacantes
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo
A MagmaCultura estem compromesos amb la cultura. Som un referent en el desenvolupament i gestió de projectes culturals, educatius i turístics. La nostra passió es promoure el valor de la cultura i fer-la accessible a les persones. El nostre motor principal és la professionalitat, el talent i el compromís del nostre equip expert en gestió cultural.

Un dels principals valors de MagmaCultura consisteix en la creació d'un lloc de treball en el qual totes les persones es sentin respectades, representades i incloses en un entorn segur en el qual puguin desenvolupar i impulsar la seva carrera professional amb èxit.

Per això mateix, com a institució compromesa amb la cultura i la diversitat, vetllem per la promoció d'un ambient de treball en el qual destaqui la igualtat de gènere i el respecte per motius de raça, ètnia, orientació sexual o diversitat funcional.

Tenim un repte per a aquelles persones que:

- Gaudeixin treballant amb energia, compromís i dedicació.

- Promoguin un bon ambient de treball.

- Orientades al servei i al client.

Vols sumar-te al nostre equip? T’apassionen els arxius i les bases de dades? Et convidem que continuïs llegint aquesta oferta!

Seleccionem Personal per fer cobertures a un important centre cultural a Granollers. La teva funció principal serà la de garantir el cumpliment de les normes de seguretat del centre, estar en contacte directe amb el públic visitant i promoure una experiència positiva.

Imagina com serà el teu dia a dia:

- Donar la benvinguda i orientar als/a les visitants en assumptes com exposicions i localització dels diferents serveis.

- Afavorir un adequat comportament dels/de les visitants.

- Vetllar per la seguretat dels/de les visitants durant el recorregut.

- Garantir el compliment de la normativa de l'espai cultural.

- Controlar els aforaments i comptatge dels/de les visitants, evitant aglomeracions de públic i vies d'evacuació.

Què t'oferim:

- Oportunitat d’incorporar-te a una empresa de gestió cultural líder en el sector, on treballaràs amb un equip de grans professionals i especialistes.

- Poder treballar i conèixer diferents museus i espais culturals.

- Formació i aprenentatge continuat.

- Jornada laboral i horari: segons cobertures.

- Incorporació: immediata.

- Lloc dels centres de treball: Granollers.

Requisitos mínimos
- Ser una persona orientada al servei, amb capacitat de resolució d'incidències, treball en equip i apassionada per la cultura.

- Formació en Turisme, Publicitat i Relacions Públiques, Humanitats, Història de l'Art, Belles arts, Comunicació Audiovisual, Antropologia o equivalents.

- Idiomes: català i castellà nadiu/bilingüe. Es valoraran coneixements d'altres idiomes, com l'anglès.

- Tenir disponibilitat immediata.

- Residir a Granollers o rodalies.

- El més important: ser una persona amb entusiasme i amb capacitat de fer viure experiències úniques a través de l'art i la cultura.

Compartir esta oferta