Anunciado 16 de abril 
 (Publicada de nuevo)
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
45.000€ - 50.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Grado
Nivel
Empleado/a
Número de vacantes
1
Número de inscritos
12
Tags Relacionados
Descripción del empleo
Per a important grup empresarial del sector agroalimentari amb més de 50 anys d'història i producció de cicle tancat, seleccionem un/a Veterinari de camp, la missió del qual serà el control, gestió i supervisió de 8000 vedells d'engreix, distribuïts en 9 granges, ubicades a: Osona, Moianès, Baix Empordà i Vallès Oriental.

En dependència del Responsable de Producció, les principals tasques i funcions del lloc de treball són:
- Visitar les granges periòdicament 2 vegades a la setmana per a realitzar-ne el corresponent control veterinari i de vigilància de la salut i benestar animal.
- Realitzar exàmens físics als animals per a oferir un diagnòstic encertat de les seves patologies o malalties.
- Després del diagnòstic, prescriure medicaments o assessorar sobre el tractament a seguir i controlar que es porti el dia el llibre de medicaments (el llibre de medicaments el gestionen els cuidants de les granges).
- Determinar dietes en funció de les necessitats nutricionals de l'animal o qualsevol possible malaltia gastro-digestiva.

S'ofereix:
- Projecte atractiu: estabilitat laboral en empresa familiar sòlida amb més de 50 d'història i referent en el seu sector.
- Remuneració acord a l'experiència, coneixements i valors aportats.
- Incorporació immediata.
- Autoorganització i gestió del temps, amb possibilitat de realitzar horari intensiu de matins (amb sortida a partir de les 16/16:30h).
- Horari: de dilluns a divendres (no hi ha guàrdies els caps de setmana), amb possibilitat de realitzar horari intensiu de matins, amb sortida a partir de les 16/16:30h.
- Vehicle d'empresa.

Es requereix:
- Proactivitat, autonomia i capacitat d'autoorganització del temps i de treball en equip.
- Motivació per a formar part d'una empresa referent en el seu sector amb alts estàndards de producció, qualitat i benestar animal.
- Coneixements del sector boví (preferiblement de vedells d'engreix).
- Residència propera a les zones on estan ubicades les granges: Baix Empordà, Vallès Oriental o Osona o disponibilitat per al trasllat de residència a qualsevol d'aquestes zones.
- Bona condició física, ja que els vedells són animals relativament grans i pesats i cal tenir certa força i agilitat per al seu maneig i atenció.
- Carnet de conduir B .

Requisitos mínimos


Experiència requerida:
- Es valorarà positivament (no imprescindible) experiència mínima de 2-3 anys realitzant tasques i funcions similars a les descrites, preferiblement en granges de vedells d'engreix o vaques de llet. De la mateixa manera, es tindran en consideració aquelles candidatures de persones sense experiència però amb la motivació i les competències personals necessàries per a desenvolupar amb èxit i criteri les tasques i funcions pròpies del lloc de treball.

Formació requerida:
- Formació universitària finalitzada en Veterinària.
- Es valorarà positivament Màster en boví o Màster en Benestar Animal.

Idiomes requerits:
- Català o castellà: natiu.

Compartir esta oferta