Tallerista per tècniques d'estudi assistit, (Cambrils) 2 a 5h setmanals, inici immediat

Cambrils, Tarragona
Anunciado 22 de febrero
Tipo de jornada
Parcial - Indiferente
Tipo de contrato
Otros contratos
Salario
Salario sin especificar
Categoría
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Descripción del empleo

Des de la Fundació Pere Tarrés cerquem talleristes per un projecte d'estudi assistit a escoles i instituts situats a Cambrils.


Aquests tallers són una acció educativa realitzada en horari extraescolar per ajudar l'alumnat a adquirir hàbits i tècniques d'organització i d'estudi, afavorir una actitud positiva vers l'aprenentatge, col·laborar en l'assoliment de les competències bàsiques i promoure l'ús de la llengua catalana com a instrument per a la comunicació, l'aprenentatge i la cohesió social.


Son entre 2 i 5 h setmanals, depenent de les hores que la persona puguis cobrir, idealment:Dilluns de 12 a 13h/de 12.30h a 13.30h i de 15.45 a 16.45h, dimarts de 12.30h a 13.30h i de 17 a 18h, dijous de 12.30 a 13.30h.- Contracte fixe discontinu amb inici immediat i fins final de maig de 2024 (i continuïtat el següent curs).


- Conveni del lleure i categoria tallerista, salari hora.


T'interessaria fer-ho? No dubtis en apuntar-te a la oferta!
Requisitos mínimos

-Molt valorable titulació finalitzada: Grau en Pedagogia/ Educació social/ Mestre d'educació primària/ Psicologia o relacionat/lleure.


- Molt valorable experiència relacionada de mínim 6 mesos, en funcions relacionades amb TALLERISTA/REPÀS/INFÀNCIA I ADOLESCÈNCIA.


-Disposar del Certificat negatiu de delictes sexuals actualitzat any 2024.


- Nivell alt o nadiu de Català.
Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta