Anunciado 14 de marzo
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
30.000€ - 36.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
2
Tags Relacionados
Descripción del empleo



Grup de restauració consolidat cerca la figura de Restaurant Manager per encarregar-se del funcionament i gestió integral d'un dels seus establiments amb concepte gastronòmic de cuina mediterrània elaborada i saludable, ubicat a la zona alta de Barcelona.


Si t'apassiona la restauració, tens dots de lideratge, t'agrada el tracte amb el públic i tens experiència gestionant restaurants, ets la persona que estem buscant!



Les teves FUNCIONS seran:


  • Dirigir, supervisar i avaluar el bon funcionament del restaurant i del personal a càrrec.

  • Controlar el rendiment econòmic, vetllant pel compliment d’objectius i identificant possibles millores.

  • Supervisar l’oferta gastronòmica i la qualitat del servei.

  • Responsabilitzar-se de les reserves i la gestió d’incidències.

  • Gestionar la imatge corporativa de l’establiment.

  • Coordinar, supervisar i liderar equip de sala i cuina (12-15pax).

  • Participar en els processos de selecció de noves incorporacions.

  • Elaborar quadrants d'horaris, dies de descans, reposició de festius i vacances.

  • Encarregar-se de la formació i motivació a l'equip i la realització de reunions.

  • Establir una estratègia de vendes, marketing, fidelització i dinamització del negoci.

  • Gestionar els inventaris d’stock i inventari, col·laborant amb el departament de compres.

  • Responsabilitzar-se de les caixes i gestions bancàries.

  • Garantir el compliment de legislació laboral, seguretat social i seguretat i higene en el treball.

  • Coordinar la realització d'esdeveniments.


Les CONDICIONS de la posició són:


  • Incorporació immediata.

  • Contracte estable, directe amb l'establiment.

  • Horari de dilluns a divendres flexible, segons necessitats de l'establiment

  • 2 festius (normalment cap de setmana, excepte esdeveniments puntuals)

  • Salari: 30.000-35.000€ brut/any + incentius per objectius



Requisitos mínimos
  • Formació mínima: ESO/EGB

  • Valorable: CFGM restauració/turisme/hostaleria.

  • Experiència mínima: 3 anys com a Restaurant Manager.

  • Domini de software restauració, TPV i PDA.

  • Idiomes: IMPRESCINDIBLE castellà, català i anglès domini. Francés valorable.

  • Residir a Barcelona o rodalies.

  • Disposar de carnet de cotxe i vehicle si es viu fora de Bcn ciutat.

PERFIL PROFESSIONAL:


  • Persona responsable i resolutiva amb capacitats de gestió d'operativa i personal en un entorn multicultural i dinàmic, amb habilitats per executar diferents tasques simultàniament, amb grans dots de lideratge, comunicació, iniciativa i presa de decisons.

IMPORTANT


Per poder valorar el teu perfil necessitarem que ens adjuntis el teu CV actualitzat. En cas contrari, la candidatura serà descartada.






Compartir esta oferta