Anunciado 7 de marzo
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
27.000€ - 30.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo



Restaurant ubicat a Barcelona ciutat, amb concepte modern i pioner de cuina mediterrània innovadora, creativa i sostenible en expansió, es troba a la recerca de cap de sala per responsabilitzar-se del funcionament del restaurant.


Si t'agraden els reptes, la gastronomia moderna, cerques un projecte estable i tens passió per l'atenció al client, aquesta és la teva oportunitat!



Les teves FUNCIONS seran:


  • Dirigir, supervisar i avaluar el bon funcionament del restaurant i del personal de sala.

  • Controlar despeses, mantenint ràtios per complir els objectius marcats i identificant possibles millores.

  • Gestionar amb eficiència el restaurant i garantir el compliment de la normativa interna i protocols.

  • Responsabilitzar-se de les reserves de sala i assignacions de taula.

  • Participar en la selecció de noves incorporacions a sala.

  • Coordinar, formar supervisar i liderar equip de 4-5pax.

  • Elaborar quadrants d'horaris, dies de descans, reposició de festius.

  • Encarregar-se de la formació i motivació a l'equip i la realització de reunions periòdiques.

  • Supervisar l'equip, garantint un servei de qualitat i excel·lència.

  • Tenir coneixement dels productes i metodologia d'elaboració dels plats i la carta, fent noves propostes en l'oferta.

  • Gestionar les comandes i compres a proveïdors.

  • Responsabilitzar-se de les caixes.

  • Assegurar el compliment de la normativa d'higiene i neteja.

  • Resoldre i mediar davant queixes o incidències.

  • Participar en el servei a sala quan sigui necessari.

  • Vetllar per la satisfacció del clients i fidelitzar-los.

  • Establir noves estatègies, procediments i/o innovacions per la millora del servei.


Les CONDICIONS de la posició son:


  • ?Incorporació: Immediata

  • Horari: inicialment torn partit, per passar a fer torns seguits posteriorment

  • Festius: 2 festius/setmana (3 festius en temporada baixa)

  • Salari: 28.000€ brut/any + incentius per objectius a l'acabar el període de prova (200€ nets/ mensuals aprox)

  • Contracte: estable, directe amb l'establiment



Requisitos mínimos
  • Formació mínima: CFGM restauració/turisme/hostaleria.

  • Experiència mínima: 3 anys com a cap de sala.

  • Domini de TPV i PDA, handy, tablet i interès cap a noves tecnologies.

  • Coneixements d'internet i correu electrònic, word i excel.

  • Idiomes: Català i castellà nivell avançat, anglès nivell alt (imprescindible) i francès valorable.

  • IMPRESCINDIBLE residir a Barcelona o rodalies.


PERFIL PROFESSIONAL:


  • Persona responsable i resolutiva, amb capacitats de gestió d'operativa i personal en un entorn multicultural i dinàmic, habilitats per executar diferents tasques simultàniament, amb grans dots de lideratge, comunicació, iniciativa i presa de decisons, amb interès per una gastronomia moderna i la millora de la qualitat, que s'engarregui de fomentar un bon ambient de treball motivador.


IMPORTANT


Per poder valorar el teu perfil necessitarem que ens adjuntis el teu CV actualitzat. En cas contrari, la candidatura serà descartada.




Compartir esta oferta