Anunciado 25 de marzo 
 (Publicada de nuevo)
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Categoría
Estudios mínimos
Grado
Nivel
Mando intermedio
Número de vacantes
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo
A MagmaCultura estem compromesos amb la cultura. Som un referent en el desenvolupament i gestió de projectes culturals, educatius i turístics. La nostra passió és promoure el valor de la cultura i fer-la accessible a les persones. El nostre principal motor és la professionalitat, el talent i el compromís del nostre equip expert en gestió cultural.

Un dels principals valors de MagmaCultura consisteix en la creació d'un lloc de treball en el qual totes les persones es sentin respectades, representades i incloses en un entorn segur en el qual puguin desenvolupar i impulsar la seva carrera professional amb èxit.

Per això mateix, com a institució compromesa amb la cultura i la diversitat, vetllem per la promoció d'un ambient de treball en el qual destaqui la igualtat de gènere i el respecte per motius de raça, ètnia, orientació sexual o diversitat funcional.

Seleccionem un/a Advocat/a laboralista i administratiu amb la missió d`assessorar en matèria jurídic-laboral i administratiu a la Direcció, garantint el correcte compliment de la legislació laboral en tots els seus àmbits i col·laborant en la definició de l'estratègia de Relacions Laborals, conforme als criteris establerts per la Direcció.

Les teves funcions clau inclouran:

- Brindar assessorament en matèria de negociació col·lectiva i acords sindicals, així com en matèria laboral i de Seguretat Social, mantenint-se actualitzat/a sobre els canvis normatius.

- Mantenir relació directa amb la representació legal de les persones treballadores i la Inspecció de Treball i la Seguretat Social.

- Participar en l'elaboració de l'estratègia laboral de la companyia.

- Redactar i preparar informes i documents jurídics-laboral.

- Assistir a judicis i conciliacions.


Què t'oferim:

- Oportunitat d'incorporar-te a un equip líder en la gestió cultural, compromès amb la promoció del valor del patrimoni cultural i fer-lo accessible per a les persones.

- Desenvolupament professional en una companyia amb projecció internacional en constant expansió.

- Contracte indefinit a jornada completa.

- Condicions atractives de contractació.

- Lloc de treball: Barcelona.

Requisitos mínimos
- Posseir titulació en Dret i Màster en Dret Laboral o en Assessoria Jurídica. Molt valorable posseir coneixement en Dret Administratiu.

- Sòlids coneixements del marc normatiu laboral i administratiu.

- Experiència demostrable amb més de 5 anys en assessorament jurídic-laboral.

- Àmplia experiència en relacions laborals, negociacions sindicals i d'aplicació de diferents convenis col·lectius.

- Idiomes: castellà/català (nadiu/bilingüe). Es valorarà posseir altres idiomes.

- El més important: ser una persona amb capacitat de fer viure experiències úniques a través de l'art i la cultura, amb entusiasme.

Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta