Anunciado 19 de febrero 
 (Publicada de nuevo)
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
40.000€ - 45.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Diplomado
Nivel
Especialista
Número de vacantes
1
Número de inscritos
16
Tags Relacionados
Descripción del empleo
Empresa de consolidada trajectòria en el sector Alimentació FMCG i en important fase de creixement en l'àmbit nacional, requereix incorporar un/a Director Industrial, la missió del qual serà la de gestionar i coordinar l'equip de producció per executar la planificació de la producció d'acord amb els estàndards de qualitat i a la normativa IFS.

En dependència de Direcció General, les seves principals tasques i responsabilitats seran:
- Gestionar l'equip de treball i el pressupost de l'àrea per assolir els objectius a nivells de planificació, productivitat, mermes,... (aquesta persona tindrà 3 Caps de Fàbrica directament a càrrec, amb els corresponents Caps de Línia, dels quals depenen els Operaris de producció).
- Avaluar l'adequació d'infraestructures i entorn de treball amb relació a la producció, per evitar factors de risc de contaminació.
- Assegurar i garantir els controls de qualitat de processos (PC, PCC, etc.) y productes (etiquetatge, traçabilitat, etc), de la Seguretat Alimentària i Medi Ambient (residus,...), reportant al Departament de Qualitat.
- Rendibilitzar i planificar els recursos productius per obtenir un augment de la productivitat alhora que es respecten els estàndards de qualitat.
- Dissenyar i controlar la qualitat dels processos mitjançant la determinació dels estàndards de qualitat, la seva mesura i la correcció de desviacions.
- Anàlisi dels KPI's relacionats amb el lloc de treball (â?¬/Kg, Kg/h/persona, mermes, productivitats, rendiments, etc.).
- Realitzar auditories internes periòdiques de l'àrea que lidera, per tal de realitzar el seguiment dels objectius definits, així com realitzar el seguiment i aplicació de les accions que se'n derivin.
- Analitzar i plantejar propostes de millora i solucions adequades segons els indicadors relatius al sistema de producció.
- Formar part de l'equip APPCC.
- Formar part del Comitè de Food Defense.
- Complir amb les mesures de seguretat establertes en el lloc de treball, definides a l'avaluació de riscos i si és el cas, vetllar perquè el personal a càrrec seu també ho faci.

S'ofereix:
- Excel·lent projecte professional en empresa en creixement i innovació permanent.
- Estabilitat laboral i formació contínua.
- Incorporació immediata.
- Remuneració acord a l'experiència, coneixements i valors aportats.

Es requereix:
- Professional sénior, amb experiència prèvia en el lideratge de plantes productives del sector alimentació, preferiblement en elaborats carnis o quarta gamma (productes frescos o amb data de caducitat propera).
- Proactivitat, lideratge i enfocament al desenvolupament de persones, orientació a resultats, capacitat de treball en equip, flexibilitat i capacitat de gestió del canvi, planificació i organització.
- Residència a Osona, Bages o comarques limítrofes o disponibilitat per al trasllat de residència a la zona i carnet de conduir i vehicle propi per al trasllat fins al lloc de treball, ubicat en polígon industrial als afores de la població.

Requisitos mínimos


Experiència requerida:
- Experiència de 5 anys desenvolupant tasques i funcions similars a les descrites (Cap de Planta, Director Industrial, Cap de Producció,...), preferiblement en indústria d'elaborats o transformats carnis o en productes de 4ª o 5ª gamma.
- Es requereix experiència mínima de 5 anys en el lideratge i gestió d'equips de treball.

Formació requerida:
- Formació en Enginyeria Industrial, Enginyeria d'organització industrial, Enginyeria tècnica o similars o experiència professional equivalent, preferiblement en el sector dels elaborats o transformats càrnis o productes de 4ª o 5ª gamma.
- Es valorarà positivament formació en Prevenció de Riscos Laborals.

Idiomes requerits:
- Castellà: natiu
- Català: es valorarà positivament (no imprescindible) el domini de l'idioma a nivell avançat o natiu.

Compartir esta oferta