Anunciado 14 de octubre
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Categoría
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
2
Tags Relacionados
Descripción del empleo

Des de fa un temps s'està lluitant per conscienciar i potenciar la conservació del medi ambient i la natura que ens envolta, que és el valor més gran que tenim, i el qual malauradament com a societat hem anat alterant al llarg de la història amb unes conseqüències molt importants per al nostre futur.
Si et consideres una persona compromesa, que vol fer d'aquesta lluita la seva feina i aportar el màxim valor per aconseguir que al nostre entorn les coses es puguin fer millor, pots estar segur/a que aquesta és l'oportunitat que estaves buscant.


Treballaràs per una empresa que des de diferents àrees treballa per ajudar a altres companyies i organitzacions a millorar i minimitzar el seu impacte mediambiental, una important contribució que pots ajudar a fer créixer.


A Andorra, país envoltat de natura, ens trobem en moltes ocasions amb diferents esdeveniments que transcorren a les nostres muntanyes... però quin impacte ambiental té aixó? Si t'agradaria descobrir-lo, gestionar-lo i ajudar a minimitzar-lo segueix llegint.


Al departament on treballaràs t'encarregaràs de realitzar els diferents informes i tramitacions: autoritzacions ambientals, gestió de residus, estudis d'impacte ambiental, estudis acústics, etc.
Es tracta de poder assessorar el client a l'inici per informar-lo de tots els passos que s'han de seguir i dels requisits que ha de complir per garantir el respecte a la legislació, elaborar tota la documentació (memòries tècniques, informes, autocontrols, etc.), presentar-la a l'Administració competent i realitzar el seguiment continu de l'expedient per agilitzar la seva tramitació i informar el client del seu estat.


És una gran oportunitat per formar part d'un gran equip, on impera el bon ambient i amb un horari laboral envejable, treballaràs de 8:00 a 16:30 hores i el divendres només fins a les 14:00 hores. Et sobrarà temps per gaudir de la natura en el seu estat pur, de la família o els amics.




Requisitos mínimos

Per gestionar correctament la teva feina i recolzar el Departament de Gestió serà necessari que comptis amb la titulació de Grau en Ciències Ambientals i que tinguis ganes de poder gestionar, actualitzar-te i conèixer la legislació aplicable, tant el context andorrà com a l'europeu.
Donat que molta part de la teva feina es desenvolupa estretament amb l'Administració serà imprescindible que tinguis un alt nivell de català, tant parlat com escrit.
El departament compta amb una persona que et guiarà a l'inici, de la qual podràs aprendre molt i que et farà créixer professionalment.


A què esperes? Inscriu-te ara!
Millorar el nostre entorn pot convertir-se en la teva feina.




Compartir esta oferta