Anunciado 20 de abril
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
4
Tags Relacionados
Descripción del empleo


Tens visió de negoci i t'agradaria liderar els recursos humans d'una important empresa del país? Aquesta pot ser la teva oportunitat!


Treballaràs per a una empresa familiar líder en el sector retail, amb una rica història d'èxit en el mercat, orgullosos dels seus valors de família, compromís amb l'excel·lència i servei al client.


Et proposem incorporar-te com a Director/a de Recursos Humans, seràs responsable de desenvolupar i executar estratègies d'atracció, selecció i retenció del talent, així com de brindar assessorament estratègic als líders de negoci en temes de gestió del talent i recursos humans. Treballaràs estretament amb els diferents responsables i sobre el terreny, per a entendre les necessitats i prioritats en matèria de recursos humans i garantir que les pràctiques de gestió del talent estiguin alineades amb els objectius i metes del negoci.


Les teves principals funcions seran:
• Desenvolupar i implementar estratègies per a atreure i seleccionar als millors talents del mercat en línia amb les necessitats del negoci.
• Proporcionar assessorament estratègic en temes de recursos humans, incloent-hi la identificació i abordatge d'oportunitats i desafiaments relacionats amb el talent i la gestió de persones.
• Liderar i supervisar l'equip del departament de Recursos Humans, incloent-hi l'assignació de tasques, gestió del rendiment, desenvolupament professional i promoció d'un ambient de treball col·laboratiu i d'alt rendiment.
• Col·laborar amb els líders de negoci en la identificació, adquisició, desenvolupament i retenció del talent necessari per a l'èxit del negoci, incloent-hi la planificació de la força laboral, reclutament i selecció, gestió de l'acompliment i desenvolupament de lideratge.
• Utilitzar dades i anàlisis per a mesurar l'eficàcia de les polítiques i pràctiques de RRHH, identificar tendències i oportunitats de millora, i proporcionar informes i anàlisis a l'alta direcció.
• Gestionar temes relacionats amb les relacions laborals, incloent-hi la negociació col·lectiva, resolució de conflictes i gestió de situacions laborals complexes.
• Assegurar-se que les polítiques i pràctiques de RRHH estiguin en compliment de les lleis laborals, d'Andorra i d'Espanya, regulacions i polítiques internes, i promoure una cultura ètica i d'integritat en l'organització.
• Establir i mantenir relacions sòlides i efectives amb les direccions de negoci, altres departaments i empleats, i comunicar-se de manera clara i efectiva per a garantir una comprensió adequada de les polítiques, pràctiques i objectius sobre recursos humans.
• Identificar oportunitats de millora en els processos i pràctiques de RRHH, i proposar i implementar solucions innovadores per a impulsar l'eficiència i efectivitat de les operacions del departament.


El que tenim molt clar, i et volem traslladar, és que no cerquem que el departament de Recursos Humans se centri només en l'administració dels RRHH, ni tampoc en esdevenir un coach que se centra únicament en el desenvolupament personal i les formacions dels treballadors/es, cerquem una mirada transversal, amb èmfasis a les necessitats del negoci i que gestioni els recursos humans en la seva globalitat, coneixent el mercat i al seu personal, el que implica sortir de tant en tant del despatx, visitar els punts de venda i apropar-se al dia a dia per tenir una visió pròpia i recolzar a altres responsables de negoci.
Et sents preparat/da per a aquest repte?




Requisitos mínimos

Pensem que per poder agafar les regnes del departament de Recursos Humans amb solvència serà clau que tinguis una base sòlida, tant de coneixements com d'experiència.
És per això que considerem necessari que comptis amb una llicenciatura en Administració i Direcció d'Empreses, Dret, Relacions Laborals o Psicologia. Apostem per la visió de negoci i és per això que valorarem que hagis complementat la teva formació amb un MBA o màster en Direcció de Recursos Humans.


L'experiència és clau, i és per això que precisem que hagis desenvolupat, durant mínim cinc anys, rols similars en l'àrea de Recursos Humans, amb capacitat demostrada per a liderar i supervisar equips de treball. Si coneixes i has treballat dins del sector retail serà un gran valor afegit, ja que t'hauran permès conèixer les seves característiques quant a gestió del personal que el fan especial.


Precisem que tinguis un coneixement profund de les pràctiques i polítiques de Recursos Humans, incloent-hi atracció i selecció de talent, gestió de l'acompliment, desenvolupament de lideratge, relacions laborals, i compliment de les lleis laborals i regulacions aplicables, a Andorra i Espanya, on existeixen els convenis col·lectius a tenir en compte.
Serà important que tinguis habilitat en anàlisis de dades i capacitat per a utilitzar mètriques i anàlisis (KPI's) per a mesurar l'eficàcia de les pràctiques de Recursos Humans i prendre decisions basades en dades.


Un els pilars fonamentals del teu perfil seran les teves habilitats de lideratge, amb capacitat per a inspirar, motivar i desenvolupar a equips de treball, així com per a col·laborar de manera efectiva amb els líders de negoci en la gestió del talent i la presa de decisions estratègiques.
Hauràs de tenir excel·lents habilitats de comunicació, tant verbal com escrita, amb capacitat per a presentar informes i anàlisis de manera clara i efectiva a l'alta direcció i altres stakeholders interns. Els idiomes principals de treball seran el català i el castellà.


Cerquem un perfil amb alta orientació a resultats i capacitat per a treballar en un entorn dinàmic i exigent, amb habilitats per a la presa de decisions, la resolució de problemes i la gestió eficient del temps i els recursos. Serà molt important que tinguis un bon coneixement de les tendències actuals del mercat laboral i capacitat per a adaptar-te als canvis i tendències emergents en la gestió del talent i els recursos humans en el sector retail.


Alinear-se amb els valors d'aquesta empresa familiar implica tenir una alta ètica professional, amb un enfocament en la integritat, confidencialitat i respecte a la diversitat en l'entorn laboral.


Tenim l'oportunitat i tu, tens les ganes, l'empenta i la base de coneixements i experiència que cerquem? No la deixis escapar i inscriu-te ara!




Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta