Docent CP atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials

Anunciado 4 de octubre
Tipo de jornada
Parcial - Indiferente
Tipo de contrato
Otros contratos
Salario
Salario sin especificar
Categoría
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo

Des de la Fundació Pere Tarrés cerquem un/a Docent per impartir dos mòduls del Certificat de Professionalitat d' Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials.



Funcions


  • Programar i impartir docència de forma presencials dels mòduls MF1017 d'intervenció en l'atenció higiènic-alimentària en institucions i MF1018 d'intervenció en l'atenció sociosanitària en institucions.

  • Atenció, seguiment i avaluació de l'alumnat i mòduls impartits.


Què oferim?:


  • Jornada laboral en horari de tarda de 15'30h a 20'30h

  • Temporalitat: febrer a juny 2024

  • Tipus de contracte: fixe discontinu

  • Centre de treball a Mollerussa



Requisitos mínimos
  • Formació: Llicenciat, graduat i/o diplomat en l'àmbit sociosanitari , tècnic Superior de la família professional de Serveis Socioculturals i a la comunitat i/o certificat de professionalitat de nivell 3 de l'àrea d'atenció social de la família professional de serveis Socioculturals i a la comunitat.


  • Experiència professional: Experiència professional en l'àmbit d'atenció sociosanitària relacionada amb el mòdul formatiu a impartir, d'un mínim d'un any amb titulació i tres anys sense titulació.


  • Competència docent acreditada mitjançant algun dels següents requisits:

· Experiència docent contrastada d’almenys 600 hores en els últims 10 anys


· Estar en possessió del CP de Formador Ocupacional o del CP de Docència de la Formació Professional per a l’Ocupació.


· Titulació universitària oficial de llicenciat en Pedagogia, Psicopedagogia o Mestre en qualsevol de les seves especialitats.


· Títol universitari de graduat en l’àmbit de la Psicologia o de la Pedagogia o d’un títol universitari oficial de postgrau als esmentats àmbits.


· Titulació universitària oficial diferent a les indicades a l’apartat anterior i tenir a més el certificat d’Aptitud Pedagògica o els títols professionals d’especialització didàctica i el Certificat de Qualificació Pedagògica.


· Tenir el Màster Universitari habilitant per a l’exercici de les professions regulades de Professor d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, Formació Professional i Escoles Oficials d’Idiomes.





Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta