Iberempleos. Ofertas de trabajo

MECÀNIC/A DE MANTENIMENT (SEC. CARNI)

Frigorífics Costa Brava
Riudellots de la Selva, Girona
Anunciado el 28 de noviembre
Esta oferta ya no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Formación Profesional Grado Medio
Nivel
Empleado/a
Número de vacantes
3
Número de inscritos
5
Descripción del empleo
Costa Brava Foods, empresa líder en el seu segment de mercat, que compta amb presència tant a nivell nacional com internacional, i que aposta per la millora i la innovació constant, precisa incorporar, degut al seu creixement, OFICIALS DE MANTENIMENT a les plantes de Riudellots de la Selva i de Vilamalla, i que aportin experiència treballant en una empresa amb producció continua.

En dependència directa del/la Director/a de Manteniment, la missió principal de les persones seleccionades serà la de portar a terme el manteniment, tant preventiu com correctiu, de les instal.lacions i la maquinària de l'empresa, per tal de garantir-ne el funcionament òptim. Per altra banda, portaran a terme la detecció i resolució d'averies intentant aconseguir que la producció no pari el seu ritme de treball.

S'ofereix la possibilitat d'entrar a formar part d'una empresa sòlida i consolidada, que es troba en ple procés de creixement i expansió, que acaba d'ampliar les seves instal.lacions, i que aposta per la millora i per la innovació, invertint en millores tècniques de manera constant,amb opció de treballar a la planta de Riudellots de la Selva o a la planta de Vilamalla.

Els/les candidats/es seleccionats/des optaran a un lloc de feina estable, en el que podran créixer professionalment i aprendre coses noves cada dia, integrant-se en un equip de treball ja consolidat.

Requisitos mínimos
Els perfils que estem buscant corresponen a professionals que aportin formació mínim a nivell de CFGM en Mecànica, Electricitat, Electromecànica i/o similar, i que aportin sòlids coneixements de mecànica, a més d'aportar nocions sobre hidràulica i pneumàtica.

- Es requereix aportar una experiència mínima de 2-3 anys ocupant un lloc de feina similar, en una empresa amb producció continua (no es requereix que aquesta experiència hagi estat en una empresa alimentària, tot i que es valorarà positivament si s'ha treballat en el sector de l'alimentació). També cal aportar experiència realitzant manteniment preventiu i, sobretot, correctiu, a més d'estar habituat/da a la resolució d'averies sense haver de parar la producció.

- Pensem en persones dinàmiques, resolutives, que tinguin facilitat per treballar en equip, que siguin proactives, que tinguin facilitat per a la detecció d'averies, i que comptin amb disponibilitat horària.

Conocimientos necesarios
Hidràulica, Manteniment, correctiu, Manteniment preventiu, Maquinaria, Mecánica, Mecánica industrial, Pneumàtica
Compartir esta oferta