Anunciado 8 de junio
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Parcial - Indiferente
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Ciclo Formativo Grado Medio
Nivel
Empleado/a
Número de vacantes
1
Número de inscritos
6
Tags Relacionados
Descripción del empleo
El nostre client es dedica al sector del comerç. Cerquem un/a encarregat/da per a incorporar a la zona de Salt, Girona. Les tasques que haurà de realitzar són:
- Rep, orienta i aconsella la clientela que s'adreça a la botiga oferint-los productes i/o serveis que puguin satisfer les seves necessitats i els assessora de forma precisa i ordenada sobre les seves característiques.
- Anima el punt de venda, preparant les prestatgeries de productes, optimitzant espais i buscant la complementarietat dels articles. Col·labora en les modificacions periòdiques dels aparadors, combinant els productes i altres elements, seguint criteris d'imatge de l'empresa. Reposa els articles esgotats seguint els criteris i procediments de col·locació habituals.
- Gestiona i organitza l'equip.
- Prepara els productes que es venen i els empaqueta de forma ràpida i precisa, cuidant l'estètica i respectant l'estil i imatge que pretén transmetre l'establiment.
- Supervisa l'stock i controla les existències de productes mitjançant inventari i pot emetre les comandes per a les reposicions de productes.
- Manté actualitzades les etiquetes de preus.
- Atén les reclamacions i incidències que queden dins del marc de la seva responsabilitat, i les que no pot resoldre les transmet a qui correspongui.
- Obertura i tancament de la botiga.

Requisitos mínimos
Tenir cotxe
- Experiència mínima d'1 any realitzant tasques similars.
- Cerquem a una persona responsable i polivalent.
- Valorable residència propera al lloc de treball.

Compartir esta oferta