Anunciado 1 de marzo
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Otros contratos
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Formación Profesional Grado Superior
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
5
Tags Relacionados
Descripción del empleo
Estem cercant un Responsable de Logística compromès i dinàmic per unir-se a una important empresa de la Garrotxa a jornada completa. Com a Responsable de Logística, seràs el líder encarregat de dirigir i supervisar totes les operacions logístiques de l'empresa, assegurant-ne l'eficiència i la conformitat amb els objectius establerts. Aquesta és una oportunitat emocionant per a un professional experimentat en logística que busqui un rol de lideratge amb responsabilitats significatives.

Responsabilitats Principals:

- Supervisar i coordinar totes les activitats relacionades amb el transport, l'emmagatzematge i la distribució de productes.

- Desenvolupar i implementar estratègies per optimitzar els fluxos de treball i millorar l'eficiència operativa en tots els aspectes de la cadena logística.

- Gestionar els equips logístics, incloent la contractació, la formació i l'avaluació del rendiment del personal.

- Establir i mantenir relacions efectives amb proveïdors, transportistes i altres socis logístics per garantir acords competitius i un servei fiable.

- Supervisar els processos de recepció de mercaderies, control de qualitat, emmagatzematge i preparació de comandes per assegurar una gestió efectiva de l'inventari.

- Analitzar dades i indicadors clau de rendiment per identificar àrees d'oportunitat i implementar millores continuades en els processos logístics.

- Col·laborar amb altres departaments, com vendes, producció i servei al client, per garantir una integració efectiva i una resposta coordinada a les demandes del negoci.

Requisitos mínimos
- Disponibilitat horària.
- CFGS en Comerç internacional i/o CFGS de Logística i Transports.
- Coneixaments d'Incoterms.
- Experiència treballant com a responsable logístic.
- Vehicle propi per desplaçar-se.
- Nivell d'anglès mig/alt





Compartir esta oferta