Anunciado 23 de septiembre 
 (Publicada de nuevo)
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Grado
Nivel
Empleado/a
Número de vacantes
1
Número de inscritos
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo
Per una important companyia que és fabricant global de vehicles industrials compactes per a la manipulació de materials i moviment de terres, amb la seu central a Manresa, precisa incorporar al departament de Supplay Chain un/a Comodity Buyer.

L´empresa actualment està fabricant més de 10.000 vehicles anuals, amb una exportació del 70% i distribueix a 90 països repartits en 5 continents. Té filials a França, Regne Unit, Alemanya i Estats Units.

Actualment estan en un procés de transformació i innovació de I+D i les perspectives de creixement són molt bones. És una empresa consolidada amb una llarga trajectòria, ja que va ser fundada fa més de 60 anys.

Requisitos mínimos
Objectiu principal: gestionar les compres d´un projecte anual i les compres d´un grup de famílies de productes assegurant el millor QCD del mercat. Gestiona un 5% del volum total de compres de l´empresa. Participació directa amb el responsable de compres en la preparació del pressupost anual i definir els processos de compres.

Funcions bàsiques: Complir el pressupost anual de la família de productes assignats, assegurar el millor QCD del mercat, participar en el desenvolupament del panell de proveïdors, fer anàlisis Make or Buy , definir plans de contingència, acompliment de normes de seguretat i PRL... entre d´altres pròpies de la posició.

Formació: Grau d´enginyeria mecànica o experiència demostrable en compres de peces mecanosoldades.

Experiència: mínima de 3 any

Conocimientos necesarios
Optimización
Compartir esta oferta