Director/a Tècnic/a per a la Residència per a Gent Gran de Cassà de la Selva

SUMAR
Cassà de la Selva, Girona
Anunciado 18 de octubre
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Categoría
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo

Cerquem professional per a realitzar les funcions de Director/a de la Residència per a gent gran de Cassà de la Selva. La persona seleccionada s’ocuparà de l’atenció integral amb qualitat confort i seguretat de tots/es els/les residents i les seves famílies, s’ocuparà de la gestió integral del centre, planificació, direcció i supervisió dels serveis i activitats, de la gestió i coordinació del personal, coordinació i supervisió de les diferents àrees d’atenció, aprovisionament de materials, avaluació i millora del grau de qualitat i del grau de satisfacció dels residents i les seves famílies, entre d’altres.



S'ofereix:


Jornada: 40h setmanals de dilluns a divendres distribució flexible en funció de les necessitats del servei.


Contracte: Indefinit


Salari: salari negociable.




Requisitos mínimos

Formació: Llicenciat/da, diplomat/da o graduat/da en l'àmbit social: Treball Social, Psicologia, Infermeria, Teràpia Ocupacional o similar.


Es requereix formació específica en la gestió i direcció de centres assistencials i en el model d’atenció centrada en la persona.


Experiència: És imprescindible disposar d’experiència prèvia en coordinació tècnica i/o operacions de Centres Residencials de Gent Gran.


Perfil Competencial: pensem amb un/a professional compromès/a i orientat/da en la millora de la qualitat de vida de les persones, treball en equip, flexibilitat, compromís i orientació a la persona. Així com competències específiques del lloc, lideratge i gestió d’equips, negociació, innovació, planificació i organització i habilitats d’anàlisi i de resolució de problemes.


Altres:


-Domini del Paquet Office i eines tecnològiques de gestió.


-Domini del Català i Castellà.



T'interessa participar en la selecció per aquesta posició?


Per a inscriure't i adjuntar el teu Currículum vitae clica el botó de la part dreta de la pantalla Inscriu-te manualment




Compartir esta oferta