Anunciado 12 de marzo
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
50.000€ - 50.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Empleado/a
Número de vacantes
1
Número de inscritos
9
Tags Relacionados
Descripción del empleo
Destacada empresa industrial fabricant de bens d'equip per a la industria, ben introduïda en els mercats nacional e internacional i amb una llarga trajectòria dessitja incorporar a la seva estructura:

EXPORT MANAGER

L’empresa actualment té equips instal·lats a més de 30 països en els cinc continents i està altament especialitzada en proveir solucions tècniques per diferents aplicacions dins la industria metal·lúrgica.

La persona a incorporar, dissenyarà l’estratègia comercial d'acord amb les directrius de Gerencia. Establirà els objectius estratègics i, anualment, elaborarà els pressupostos i estimacions de resultats vetllant i garantint pel seu compliment.

Dissenyarà estratègies per marques i canals de vendes amb la finalitat d'aconseguir els objectius de vendes, marges i rendibilitat per a cada línia de producte.

Identificarà oportunitats de negoci, supervisant els projectes en marxa de marques i productes, així com l'evolució de la cartera de comandes.

Dirigirà, motivarà i organitzarà un grup de nou agents comercials al seu càrrec, i anomenarà nous agents per l'apertura de nous mercats..

Requisitos mínimos

* Formació: Enginyer Industrial o Grau Econòmiques /ADE, valorant formació addicional en Màrqueting o MBA.
* Experiència: Mínim de 5 anys com a Cap de Vendes, Export Area Manager, Export Manager o Director Comercial en sector Industrial de bens d'equip.
* Es valorarà coneixement sector metal.lurgic.
* Idiomes: Imprescindible alt nivell d’anglès i alemany, amb un bon nivell de català.
* Disponibilitat per viatjar.

Compartir esta oferta