TÈCNIC DE QUALITAT (INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA)

Arimany
Vic, Barcelona
Anunciado 20 de mayo
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Categoría
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Especialista
Número de vacantes
1
Número de inscritos
10
Tags Relacionados
Descripción del empleo
Seleccionem Tècnic de Qualitat Alimentària per important empresa càrnia situada a Vic (Barcelona).

La seva missió serà la de donar suport a la Direcció de Qualitat en totes les seves funcions, assumint les responsabilitats següents:

- Implantar processos de control perquè tant les matèries primeres, com els processos d'elaboració i els productes acabats, compleixin els requisits normatius i interns de qualitat i seguretat.

- Coordinar totes les empreses externes que donen servei a l'empresa quant a qualitat alimentària: veterinaris, laboratoris, empreses de calibratge, etc. Actuar com a interlocutor amb els proveïdors, clients, administració, i altres parts interessades, en els temes relacionats amb la seguretat alimentària.

- Vetllar per l'adequada implantació de sistema d'autocontrols específics en planta.

- Establir, implantar i revisar el marc de el sistema de gestió de la seguretat alimentària i el sistema d'autocontrol basat en el sistema d'Anàlisi de Perills i Punts Crítics de Control (APPCC).

- Controlar i revisar el sistema de traçabilitat i de retirada dels productes.

- Gestionar el control d'un sistema d'alerta ràpida, gestió de crisi i situacions d'emergència.

- Participar directament en els projectes relacionats amb la investigació de nous productes així com en la revisió i avaluació dels productes que ja estan al mercat.

- Intervenir en la realització d'assajos, dur a terme l'enregistrament de dades i preparació de documentació sobre les matèries primeres.

- Mantenir actualitzat pel que fa a les novetats en matèria de legislació. Informar, assessorar i suggerir canvis per adaptar-se a la normativa de seguretat alimentària.

- Coordinar, o executar les accions formatives amb el personal de l'empresa relacionades amb seguretat alimentària.

- Avaluar les pràctiques de manipulació i fabricació que duen a terme els manipuladors d'aliments, per assegurar que s'apliquin les mesures d'higiene establertes per tal d'evitar factors de risc de contaminació

Requisitos mínimos
Grau en Ciència i Tecnologia dels aliments, Biologia, Veterinària o similar.

Experiència en funcions tècniques similars en sector carni d'almenys 2 anys.

Residència en un radi de 30 minuts de Vic.

Compartir esta oferta