Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Sin especificar
Descripción del empleo
Seleccionem Tècnic de Qualitat Alimentària per important empresa càrnia situada a Vic (Barcelona).
La seva missió serà la de donar suport a la Direcció de Qualitat en totes les seves funcions, assumint les responsabilitats següents:
- Implantar processos de control perquè tant les matèries primeres, com els processos d'elaboració i els productes acabats, compleixin els requisits normatius i interns de qualitat i seguretat.
- Coordinar totes les empreses externes que donen servei a l'empresa quant a qualitat alimentària: veterinaris, laboratoris, empreses de calibratge, etc. Actuar com a interlocutor amb els proveïdors, clients, administració, i altres parts interessades, en els temes relacionats amb la seguretat alimentària.
- Vetllar per l'adequada implantació de sistema d'autocontrols específics en planta.
- Establir, implantar i revisar el marc de el sistema de gestió de la seguretat alimentària i el sistema d'autocontrol basat en el sistema d'Anàlisi de Perills i Punts Crítics de Control (APPCC).
- Controlar i revisar el sistema de traçabilitat i de retirada dels productes.
- Gestionar el control d'un sistema d'alerta ràpida, gestió de crisi i situacions d'emergència.
- Participar directament en els projectes relacionats amb la investigació de nous productes així com en la revisió i avaluació dels productes que ja estan al mercat.
- Intervenir en la realització d'assajos, dur a terme l'enregistrament de dades i preparació de documentació sobre les matèries primeres.
- Mantenir actualitzat pel que fa a les novetats en matèria de legislació. Informar, assessorar i suggerir canvis per adaptar-se a la normativa de seguretat alimentària.
- Coordinar, o executar les accions formatives amb el personal de l'empresa relacionades amb seguretat alimentària.
- Avaluar les pràctiques de manipulació i fabricació que duen a terme els manipuladors d'aliments, per assegurar que s'apliquin les mesures d'higiene establertes per tal d'evitar factors de risc de contaminació
Requisitos mínimos
Grau en Ciència i Tecnologia dels aliments, Biologia, Veterinària o similar.
Experiència en funcions tècniques similars en sector carni d'almenys 2 anys.
Residència en un radi de 30 minuts de Vic.