Anunciado 26 de julio
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
22.000€ - 25.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Empleado/a
Número de vacantes
1
Número de inscritos
7
Tags Relacionados
Descripción del empleo
Seleccionem un Enginyer (Mecànic, mecatrònic o similar) per incorporar al Departament Tècnic d´una empresa dedicada a la fabricació i instal·lació de sistemes de ventilació.

Busquem una persona amb gran sentit de pertinença a l´empresa, que en pocs anys, sigui capaç d´assumir la responsabilitat de el Departament Tècnic, de manera que l´empresa ofereix un pla de carrera real i ambiciós.

El perfil correspon a una persona polivalent, que participarà activament en diferents àrees de l´empresa (Producció, manteniment, logística, compres, comercial ...), de manera que ha de tenir molta il·lusió per a l´aprenentatge de l´negoci en general, sempre des d´un punt de vista tècnic. Haurà de ser una persona també amb simpatia i gust porlas relacions humanes, ja que visitarà empreses clients i tractarà directament amb elles per establir negoci.

- Coordinació i control dels processos de el Departament de Producció: Planificació, producció, manteniment, logística. Millora de processos industrials i assegurament de la normativa de qualitat.

- Gestió de l´aprovisionament: compres de material, subcontractació de serveis, etc.

- Col.laboració amb el Director Tècnic i la Gerència en l´elaboració de pressupostos i ofertes comercials a clients, participant de l´estratègia comercial, ajustant marges, elaborant els escandalls i actualitzant-los quan sigui necessari.

- Gestió de la normativa de qualitat ISO 9001.

- Confecció digital dels plànols de màquines.

- Redisseny i millora contínua de les màquines actuals.

INCORPORACIÓ: SETEMBRE

Requisitos mínimos
-Grau en enginyeria mecànica, mecatrònica o similar. També podran valorar estudis de CFGS Mecatrònica o Mecànica sempre que es cumnpla també amb la resta de requisits.

- Anglès a nivell conversa.

- Domini de el programa Solidworks.

- Haver tingut un any d´experiència laboral sigui mitjançant contracte de pràctiques o laboral.

Compartir esta oferta