Anunciado 13 de noviembre
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Sin especificar
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Licenciado
Nivel
Dirección / gerencia
Número de vacantes
1
Número de inscritos
4
Descripción del empleo
L'àrea d'Ecologia Urbana de l'Ajuntament de Barcelona iniciarà en breu la convocatòria pública per cobrir la posició de la Direcció d'EVB (Espais Verds i Biodiversitat).
Es tracta d'una posició d'alta direcció que necessita un professional amb un ampli coneixement de l'àrea tècnica, recorregut rellevant en la gestió d'equips multidisciplinaris i experiència en l'entorn de l'Administració municipal i/o pública.

MISSIÓ DE LA POSICIÓ:

/Direcció executiva superior de la Direcció d'Espais Verds i Biodiversitat de Parcs i Jardins de Barcelona Institut Municipal.
/Definir d'acord amb les línies estratègiques de l'Institut, els sistemes, programes i plans d'acció per la prestació dels serveis d'aquest àmbit de responsabilitat
/Supervisar la seva implantació i planificar, organitzar i coordinar els recursos necessaris, per tal d'aconseguir l'acompliment dels objectius d'aquesta Direcció.

RESPONSABILITATS i FUNCIONS:

/Impulsar la implantació i el compliment dels objectius dels plans municipals , assignats a la Direcció com per exemple el desplegament del Pla del Verd i de la biodiversitat i les actuacions que se'n desprenen.
/Direcció i coordinació dels òrgans, els recursos humans i els recursos materials i tecnològics assignats a la gestió dels espais verds públics, així com l'àmbit de la biodiversitat i serveis associats.
/Direcció i gestió del pressupost assignat i la supervisió i control de gestió dels serveis i les activitats desenvolupades pels adjudicatàries, d'acord amb les condicions dels contractes relacionats amb els recursos necessaris pel manteniment d'espais verds i la biodiversitat i el desenvolupament de l'organització.
/Promoure la racionalització dels processos de treball, l'impuls de projectes de millora i la introducció d'innovacions a la gestió del verd i la biodiversitat.
/Proposar a la Gerència els acords que corresponguin en matèries pròpies de la seva competència.
PERFIL DEL CANDIDAT/A:

/Experiència mínima de 3 anys en llocs de direcció o comandament en organitzacions públiques o privades.
/Titulació acadèmica universitària de Grau superior en qualsevol titulació amb itineraris orientats al Servei (doctorat, llicenciatura universitària o títol de Grau).
/Coneixement de l'àrea tècnica vinculada a la posició: jardineria, forestal, agrícola...
/Experiència en la gestió i lideratge d'equips de grans dimensions i multidisciplinaris.
/Nivell de suficiència de Català C1.
/Molt valorable experiència i coneixement de les dinàmiques pròpies de l'exercici professional en l'àmbit de l'Administració Pública.

Compartir esta oferta