Anunciado 26 de septiembre 
 (Publicada de nuevo)
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Grado
Nivel
Empleado/a
Número de vacantes
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo
A Avinent Group ens uneix la passió per convertir-nos en un partner estratègic essencial tant pel sector industrial, com pel sector mèdic. Avui dia, els nostres productes es posicionen a nivell nacional i internacional, demostrant així la seva excel·lència i lideratge al mercat.



El 1958 neix https://www.vilardellpurti.net/, la divisió industrial del grup, un referent en mecànica de precisió. El seu camí d'èxits ens porta a obrir una nova divisió mèdica, https://implantsystem.avinent.com/, firma de referència en implantologia dental. La investigació científica és l'ànima del seu sistema, oferint implants dentals revolucionaris com el Biomimetic Ocean.

Per completar el cercle i donar una solució completa, el 2009 neix https://cadcam.avinent.com/, oferint solucions en la fabricació de pròtesis personalitzades. Sis anys més tard, es crea una nova línia mèdica enfocada a oferir solucions en el camp cràneo-maxilofacial, https://cmf.avinent.com/.

A finals de 2021 es llança una nova línia de negoci, https://orthodontics.avinent.com/, creant com a primer producte els alineadors invisibles personalitzats https://recodealigners.com/.

Finalment, gràcies a l'experiència en impressió 3D, la capacitat tecnològica i la innovació com a motor de canvi, aquest any s'ha emprès amb https://inmoovs.com/, un espai on estudiem i produïm plantilles personalitzades.



Les nostres ganes de continuar creixent fan que necessitem incorporar nou talent a l'equip.

Busquem un/a podòleg/oga per centre podològic a Manresa.

Descripció principal del lloc:

* Exploració, diagnòstic i tractament de malalties i alteracions del peu mitjançant tècniques mèdiques i quirúrgiques
* Visites i gestió de pacients
* Sistemes d’anàlisi, digitalització i impressió 3D
* Realització d’estudis biomecànics de la marxa i esportius

Requisitos mínimos

* Disposar de la titulació de Graduat/da en podologia
* Carnet de col·legiat

Conocimientos necesarios
treball en equip
Compartir esta oferta