Empleo

Estas son las empresas que en estos momentos seleccionan personal en Girona

Desvelamos las organizaciones que demandan personal en las ofertas de empleo más recientes

Grupo Iman, Adecco, Summar, Prontopro son algunas de las principales empresas seleccionadas para informaros acerca de sus ofertas de empleo en Girona. Auténticas oportunidades por su relevancia, la variedad de perfiles que buscan, así como por los requisitos solicitados. ¿Estás preparado para encontrar trabajo?

GRUPO IMAN selecciona:

INFORMATICO PROGRAMADOR/A (FIGUERES-VILAFANT)

Importante industria de Figueres/Vilafant necesita para incorporación inmediata un Informático Programador para realizar las funciones de mantenimiento de aplicaciones actuales y creación de nuevos proyectos.

Para inscribirse y más información en oferta de empleo de INFORMATICO PROGRAMADOR/A (FIGUERES-VILAFANT).


ADECCO selecciona:

ADMINISTRATIU/IVA PROVEÏDORS (ESTABLE) para Olot

Tens ganes demprendre un nou repte laboral? Busques una feina estable en una empresa consolidada per seguir creixent com a professional i aprendre dia rere dia? Tens experència en la gestió de proveïdors? Si és així, apuntat, aquesta podria ser la teva oportunitat!

Per aquesta posició es requereix:

– Formació en Administració.
– Experiència realitzant tasques iguals o similars a les nomenades.
– Valorable nivell de francès.

Para inscribirse y más información en oferta de empleo de Administratiu/iva proveïdors (estable) en Olot.

SUMAR selecciona:

FISIOTERAPEUTA GENT GRAN CASSÀ DE LA SELVA para Anglès

Es cerca fisioterapeuta per a treballar a la Residència de gent gran de Cassà de la Selva i el centre de dia d’Anglès.

La persona seleccionada s’encarregarà de donar atenció directa i cures pròpies de la seva disciplina als/les residents, a través de tractaments dirigits a la recuperació i rehabilitació de persones amb disfuncions o discapacitat, així com la prevenció, el seguiment i l’avaluació de les mateixes i l’elaboració de plans terapèutics en funció del diagnòstic del usuari/a i assessorament al personal assistencial

Para inscribirse y más información en oferta de empleo de Fisioterapeuta gent gran Cassà de la Selva en Anglès.


AUXILIAR DE LA LLAR (NETEJA) ALT EMPORDÀ para Castelló d’Empúries

Cerquem professional per Auxiliar de la Llar, per a treballar al Servei d’Atenció Domiciliària a la Zona de l’Alt Empordà. La persona seleccionada s’ocuparà de la neteja i cura de la llar de les persones usuàries del Servei d’Atenció domiciliària de la zona de l’Alt Empordà a les poblacions de Castelló, Llançà, L’Escala, Fortià, Colera…

Imprescindible vehicle propi per desplaçar-se al domicili dels usuaris.

Para inscribirse y más información en oferta de empleo de Auxiliar de la Llar (Neteja) Alt Empordà en Castelló d’Empúries.


TREBALLADOR/A SOCIAL RESIDÈNCIA SANT JOSEP DE CASSÀ DE LA SELVA I CENTRE DE DIA DE LES BERNARDES (SUBSTITUCIÓ MATERNITAT)

Descripció de l’oferta:

Seleccionem professional amb titulació de treball social per a treballar a la residència Sant Josep de Cassà de la Selva així com al Centre de Dia de Les Bernardes de Salt. La persona seleccionada, conjuntament amb la direcció del centre, s’ocuparà d’informar i assessorar a l’usuari i/o família sobre els serveis i recursos socials o sobre informació relativa a la residència o al Centre de Dia, gestionar la derivació i/o interconsulta als serveis socials, recerca i gestió de les subvencions o ajudes, i gestionarà les queixes, reclamacions i conflictes relacionats amb la seva àrea d’actuació.

La persona seleccionada també s’ocuparà de coordinar l’àrea social del centre, especialment en els programes d’intervenció amb famílies i en el programa de relació amb la comunitat, i es coordinarà i tramitarà les gestions amb el DTSAF relacionades amb llistes d’espera, places públiques, tramitació llei de dependència, revisions de grau de dependència, tramitació PEV…

Para inscribirse y más información en oferta de empleo de Treballador/a social Residència Sant Josep de Cassà de la Selva i Centre de Dia de Les Bernardes (substitució maternitat).


GEROCULTOR/A – RESIDÈNCIA CASSÀ DE LA SELVA

Cerquem professionals amb experiència en atenció a les persones en situació de dependència o cures auxiliars d’infermeria, per a treballar a la residència de gent gran de Cassà de la Selva.

Les persones seleccionades s’ocuparan de realitzar l’acompanyament a les persones usuàries del centre, atenció a les necessitats assistencials, tals com higienes, allitament, etc. Participant en les diferents activitats i tallers que s’hi desenvolupen, tot vetllant pel correcte estat de salut dels usuaris/es i atenent a les seves necessitats.

Para inscribirse y más información en oferta de empleo de Gerocultor/a – Residència Cassà de la Selva.

AMB LES PERSONES selecciona:

MECÀNIC/A DE CAMIONS I MAQUINÀRIA PESANT para Girona

T’oferim un projecte amb projecció professional i amb objectius de millora a una empresa familiar referent molt consolidada en l’àmbit nacional que ofereix la formació necessària per créixer i millorar. T’interessa? T’ho expliquem!

Cerquem un perfil amb formació en l’àmbit de la mecànica d’automoció i d’electricitat, polivalent i dinàmica amb capacitat d’adaptació als canvis i molta autonomia. Si sents que és la teva descripció, estem desitjant poder-te conèixer.

Les funcions que s’hauran de portar a terme són:

-Reparació i manteniment de maquinària pesant de construcció i de camions propis de l’empresa.

-Gestió de recanvis.

-Gestió d’incidències.

Para inscribirse y más información en oferta de empleo de Mecànic/a de Camions i Maquinària Pesant en Girona.

PRONTOPRO selecciona:

FONTANERO

ProntoPro.es, el portal número uno en España que pone en contacto a sus usuarios con profesionales del sector, busca fontanero en Girona.

Requisitos:
– Equipo necesario y conocimientos técnicos.
– Profesionalidad y seriedad.
– Buena capacidad de relación con el cliente y alto nivel de habilidades de gestión.

Qué te ofrecemos:
– Recientes solicitudes de nuestros usuarios directamente en tu área
-Oportunidad de ampliar tu clientela y extender tu negocio

Para inscribirse y más información en oferta de empleo de Fontanero en Girona.

About the author

Pepa Caballero