INFERMERS/ES D'HOSPITALITZACIÓ A JORNADA PARCIAL PER A L'HOSPITAL D'ATENCIÓ INTERMÈDIA DEL PARC SANITARI PERE VIRGILI

Anunciado 23 de abril
Tipo de jornada
Parcial - Indiferente
Tipo de contrato
De duración determinada
Salario
Salario sin especificar
Categoría
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo

El Parc Sanitari Pere Virgili és una empresa pública ubicada a la ciutat de Barcelona, que gestiona serveis d'Atenció Intermèdia i Atenció Primària i té com a missió prestar atenció sanitària i social de qualitat, oferint un model d’atenció integral, biopsicosocial i de promoció de l'autonomia. Som experts i referents en Geriatria, Oncogeriatria, Cures Pal·liatives, Atenció Domiciliària, Atenció Primària i Comunitària


Seleccionem infermers/es per a incorporar al nostre equip d'hospitalització, en diferents torns i jornades de treball.


1. Condicions dels llocs de treball:


Incorporació immediata.


Jornades a jornada parcial en caps de setmana i festius.


Possibilitat d´incorporar-se com suplents, segons disponibilitat i col·laborar amb el nostre equip en dies puntuals i/o en caps de setmana.


Participació en les accions programades del Pla de formació intern i a les diverses convocatòries del Pla d’Ajudes a la formació que ofereix el Parc Sanitari Pere Virgili, financem formació postgraduada relacionada amb l’àmbit assistencial.


Retribució: segons el Conveni col·lectiu de treball dels hospitals d’aguts, centres d’atenció primària, centres sociosanitaris i centres de salut mental, concertats amb el Servei Català de Salut (SISCAT).


2. Funcions a desenvolupar:


Realitzar les activitats i/o tècniques pròpies dels professionals d’infermeria, derivades del procés assistencial propi, compartit o delegat.


3. Procés de selecció:


Un cop valorats els cv ‘s, els mèrits formatius i d'experiència professional, les persones aspirants admeses realitzaran un procés d'entrevistes personals de caràcter tècnic i competencial amb la Direcció d'Infermeria o persona/es en qui delegui, i un/a membre de l'equip de Recursos Humans.


Totes les dades que l’aspirant al·legui en el seu currículum es comprovaran en el moment immediatament anterior a la seva contractació.


En cas de dubte, podeu contactar amb nosaltres a seleccio@perevirgili.cat



REF:INFPARCIALHAI_2024




Requisitos mínimos


  • Formació requerida. Diplomatura o Grau en Infermeria expedit per una universitat espanyola o, en el seu defecte, degudament homologat pel Ministeri competent.

  • Valorable. Motivació i experiència en atenció al pacient geriàtric, pacient oncològic, de cures pal·liatives, i hospitalització domiciliaria.

  • Competències / Habilitats. Treball en equip, organització i planificació, adaptabilitat, habilitats comunicatives i empatia.



Inscribirme a esta oferta
Compartir esta oferta