Anunciado 16 de abril
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
30.000€ - 36.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo



Hotel boutique 5* situat a la comarca de l'Alt Penedès, amb un concepte gastronòmic de cuina mediterrània i producte sostenible km0 es troba en recerca de la figura de cap de cuina, per encarregar-se del funcionament del departament.


Si busques una posició estable en un projecte gourmet i tens més de 5 anys d'experiència dirigint cuines d'hotel 4 o 5*, et volem conèixer!



Les teves FUNCIONS seran:


  • Dissenyar i crear nous menús i plats.

  • Planificar i organitzar les diferents tasques a la cuina de producció establint els mètodes necessaris.

  • Creació i implementació de nous estàndars i processos de treball.

  • Realització de fitxes tècniques i escandalls per una correcta gestió i control de costos i millorar la qualitat de les produccions.

  • Control d'inventaris, stocks i minves.

  • Liderar, gestionar, supervisar i formar l'equip de 6pax.

  • Supervisar la preparació i l'emplatat de tots els plats i les elaboracions.

  • Donar suport en les preparacions i elaboracions.

  • Supervisar el manteniment i bon ús de tota la maquinària.

  • Control i supervisió de les normes higiénico-sanitàries de manipulació, PRL i APPCC's.


Les CONDICIONS de la posició són:


  • Incorporació immediata.

  • Contracte estable, directe amb l'establiment.

  • Horari seguit entre setmana / partit divendres i dissabte

  • 2 dies festius setmanals.

  • Salari: 30.000 - 35.000€ bruts/any



Requisitos mínimos

REQUISITS:


  • Formació: CFGM / CFGS cuina

  • Experiència mínima: 5 anys com a cap de cuina en hotel 4 o 5*

  • Idiomes: domini castellà, anglès bàsic

  • Domini de correu electrònic, word, excel

  • Residència a la comcarca de l'Alt Penedès.

  • Carnet B i vehicle propi.

PERFIL PROFESSIONAL:


  • Perfil híbrid que es desenvolupi bé com a gestor (30%) i també durant l'operativa de cuina (70%).

  • Bones bases culinàries de cuina mediterrània tradicional i gourmet.

  • Es busca una persona apassionada per la cuina, dinàmica, responsable, organitzada i metòdica, amb habilitats per treballar en equip, resolutiva i amb dots de comunicació i lideratge.


Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat. En cas contrari, la candidatura serà descartada.








Compartir esta oferta