Anunciado 17 de enero 
 (Publicada de nuevo)
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Empleado/a
Número de vacantes
1
Número de inscritos
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo
El nostre client, important Empresa de serveis professionals d'àmbit internacional, especialitzada en Fiscal, Laboral, Mercantil i Comptable, busca per la seva oficina de Vic:

RESPONSABLE DEPARTAMENT LABORAL

Busquem un/a professional amb dilatada experiència com a assessor/a laboral, acostumat/ada a dirigir equips i al tracte amb el client. Orientació màxima al client, generant una relació de confiança i proximitat, amb l'objectiu de mantenir el nivell de qualitat i de servei actuals. Apassionat/ada amb el que fa, habituat/ada a treballar per objectius, i amb experiència en la planificació dels processos de treball, així com en la supervisió i control de la gestió de nómina i administració de personal per clientes d'assessoría.


FUNCIONS / RESPONSABILITATS:

* Responsable de la gestió del departament laboral de l'assessoría, liderant a un tècnic laboral que gestiona unes 800 nómines de clients nacionals.
* Assessorament, consultes i informació a les empreses clients en l'àrea laboral i de seguretat social, d'acord amb la legislació espanyola, en recolzament de l'equip de tècnics que gestionen els comptes.
* Garantir el nivell de qualitat en l'assessoria i l'atenció al client, i el compliment dels objectius i terminis dels projectes assignats per la Direcció.
* Desenvolupament del negoci i de nous serveis; implantació de productes en l'àrea laboral i fiscal, amb especial atenció a l'estratègia digital, o als serveis a clients en el núvol.
* Optimitzar els processos i fluxes de treball del departament mitjançant la implantació de noves tecnologíes i eines de gestió.
* Elaboració de la informació de control de gestió del departament, en alineació amb la Direcció, a efectes de la rentabilitat i de l'establiment de programes de millora continua, de l'adequada organització i professionalització de la gestió del departament. S'OFEREX:

* Incorporació a empresa consolidada, pla de carrera y estabilitat professional.
* Contracte indefinit amb 6 mesos de periode de proba.
* Retribució competitiva, consistent en salari fix + variable.
* Horari: De Dilluns a Dijous de 8:30-14:30h / 15h-18h. Divendres de 8:30-14:30h .

Requisitos mínimos
REQUISITS MÍNIMS:

* Graduat/ada en Relacions Laborals.
* Experiència mínima de 3/5 anys como a director/a de Departament Laboral en assessoría o en departament laboral, liderant equips d'assessors.
* Nivell avançat o domini de MS Office (Word, Excel, PowerPoint, TEAMS, etc).
* Usuari avançat de programes de gestió laboral (A3, SUASOR, Sage, etc)
* Interessant nivell d'anglès alt, tant oral com escrit.
* Recomenable Master o formació de postgrau en Relacions Laborals, Auditoria Laboral, Recurssos Humans o Administració i Direcció d'Empreses.

Compartir esta oferta