Anunciado 10 de agosto
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
21.000€ - 24.000€ bruto/año
Categoría
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo


T'apassionen els postres, t'agrada treballar amb productes de proximitat i qualitat i valores un projecte estable en un petit hotel gastronòmic de luxe de 4* ? Doncs t' ESTEM ESPERANT!



T' oferim una feina on :


  • Desenvoluparàs les teves competències com PASTISSER en una cuina elaborada, creativa i en unes instal·lacions totalment equipada

  • Treballaràs amb matèria prima de 1a qualitat amb menú al migdia, carta i menú degustació entre 80 i 100€

  • Verificarà, controlaràs i emmagatzemaràs les compres de gènere de la teva partida.

  • Cuinaràs i presentaràs tot tipus de pastisseria i quarto fred.

  • Treballaràs amb plats a la carta, menú i producció.

OFERIM:


  • ?Incorporació: immediata

  • Salari: 22.000-24.000€

  • Horaris: Migdies 11-16:00h / Nits 20:00-23:30h

  • Festius: 1,5 festius (dilluns i dimarts)

  • Contracte estable directe amb l'establiment

  • Bon ambient laboral




Requisitos mínimos

-2 anys experiència com a PASTISSER o cuiner/cap de partida de postres
-Formació mínima: ESO
-Formació valorable: CFGM cuina o pastisseria.
-Idiomes: català i castellà


-Carnet B i vehicle. IMPRESCINDIBLE. L'establiment està a les afores de Solsona.


PERFIL


-Persona amb iniciativa, creativa, responsable, pulcre, organitzada, flexible, capacitat de treball en equip, i ganes d'estabilitat.


IMPORTANT


Per poder valorar el teu perfill necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat i amb fotografia. En cas contrari, el candidat serà descartat.




Compartir esta oferta