Anunciado 5 de mayo
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
De duración determinada
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Empleado/a
Número de vacantes
1
Número de inscritos
11
Tags Relacionados
Descripción del empleo
Avinent Group és un grup empresarial que vol oferir productes i serveis a mida del client. Ens uneix la voluntat d'esdevenir un partner estratègic essencial tant pel sector industrial, com pel sector mèdic.

Utilitzem la capacitat tecnològica, el coneixement tècnic i la qualitat humana per convertir-nos en empreses amb alt valor afegit, amb una base sòlida de creixement focalitzada en la innovació en productes, processos i serveis, clau del nostre progrés. Adaptar-nos a un decolletatge completament nou, amb unes peculiaritats tècniques i unes especificacions de neteja essencials són elements claus per competir en mercats molt exigents com l'automòbil i el sector mèdic-dental, on la inversió tecnològica i el canvi constant és el que marca la competitivitat del sector. Tot i així, la qualitat, el servei i la innovació segueixen sent la base de tota activitat i el que defensa l'empresa en un sector mèdic on el client i el producte necessiten uns estàndards altament exigents i rigorosos.

Avinent Group recull aquestes dues activitats, la industrial sota la marca Vilardell Purtí i la mèdica sota la marca Avinent Implant System. Dos models de negoci diferents que treballen per convertir-se en líders del seu mercat.

Es precisen 2 operaris/es de control de fabricació de torn monoeixos de CNC per la divisió industrial per el torn de tarda. Estem especialitzats en la fabricació de components de precisió pel sector automoció. Disposem de maquinària de DEKOS, CITIZEN, TORNOS, STARS i INDEX. Amb llenguatge Moltevedecko, Mitsubishi, Fanuc i Siemens.

Descripció de tasques:

* Verificar mides de les peces amb les eines de metrologia.
* Realitzar els registres d'autocontrol
* Atendre, accionar i vigilar les màquines
* Amb el temps s'ensenyarà a preparar màquines per a una nova peça (matèria prima, eines, canvi de plaquetes i punt zero) i ajustar-la a peu de màquina.

Requisitos mínimos
Formació: CFGM o CFGS Mecanització

Imprescindible experiència en fabricació amb màquines de CNC i/o torns automàtics. Familiaritzats amb les eines de verificació que s'utilitzen (peu de rei, micròmetre, calibre, màquines de visió...)

Conocimientos necesarios
treball en equip
Compartir esta oferta