Anunciado 28 de julio
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
24.000€ - 27.000€ bruto/año
Categoría
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo



T'agrada el tracte amb el públic, ets detallista i gaudeixes de la gastronomia?


Hotel de 4* de Sant Feliu de Guíxols cerca professional de sala amb 2 anys d'experiència en hotels de 4 o 5 estrelles amb anglès i frances per oferta estable tot l'any


T' oferim una feina on podràs:


  • Planificar i organitzar el servei de restaurant i bar.

  • Supervisar, formar i dirigir l'equip de treball així com crear els horaris i dies festius

  • Gestionar el proveïment i la relació amb els proveïdors.

  • Gestionar les reserves dels clients.

  • Donar la benvinguda i acompanyament del client a taula.

  • Prendre la comanda i assessorar el client en aspectes gastronòmics i de vins.

  • Supervisar la decoració i l'ambientació de la sala per aconseguir crear un entorn confortable i una imatge d'acord amb el tipus de servei que pretén oferir l'establiment.

  • Definir els processos que cal seguir abans durant i després del servei i donar les instruccions necessàries per assegurar l'atenció al client, els nivells de qualitat i els resultats econòmics desitjats.

  • Formar i avaluar el rendiment del personal

  • Controlar el cobrament del servei i fer el tancament de caixa quan sigui necessari

  • Proposar i colaborar per tal de millorar estratègies de venta (crosselling i upselling)

  • Implementar estratègies per millorar la productivitat i les vendes

  • Durant la temporada d'estiu la persona tindrà un rol fonamentalment a l'operativa del servei.

OFERIM:


  • ?Incorporació: Immediata.

  • Festius: 2

  • Salari: 25-27K/bruts any segons vaua del candidat + incentius ( A partir del 2n any)

  • Contracte directe amb l'establiment. 6 mesos + 6 mesos + indefinit

  • Bon ambient de treball i instal·lacions de somni.




Requisitos mínimos
  • Formació mínima: CFGM restauració.

  • Experiència mínima: 2 anys d'experiència com cap de sala en establiments de 4 o 5 estrelles.

  • Idiomes: Català (avançat), castellà (avançat), anglès i francès nivell mig

  • Nivell mig d'ofimàtica.

  • Carnet de cotxe i vehicle si es viu fora de Sant Feliu. IMPRESCINDIBLE

  • Viure a 10-15 minuts de SFG.

PERFIL PROFESSIONAL


  • Persona amb dots de lideratge, amb pensament analític i empresarial, motivada, orientada al client, empàtica, amb autocontrol, organitzada i amb adaptabilitat als canvis, capacitat de treball en equip

IMPORTANT


Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat i amb fotografia. En cas contrari, el candidat serà descartat.




Compartir esta oferta