Anunciado 15 de marzo
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
24.000€ - 27.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
3
Tags Relacionados
Descripción del empleo



Restaurant de nova obertura ubicat a Salt cerca 2n de cuina per responsabilitzar-se del funcionament de la cuina, amb oferta gastronòmica de cuina mediterrània i brasa, amb producte de temporada.


Si t'agraden els reptes, cerques feina estable i tens passió per la cuina, aquesta és la teva oportunitat!


FUNCIONS:


  • Dirigir, coordinar i organitzar la cuina i el servei.

  • Treballar amb plats de menú i carta.

  • Portar a terme tasques de producció.

  • Creació i elaboració de menú diari / setmanal.

  • Participar al passe a totes les partides.

  • Assignar i verificar tasques de l'equip de 2pax.

  • Supervisar l'acabat dels plats i la seva presentació.

  • Control APPCC.

CONDICIONS:


  • Incorporació: immediata

  • Horaris: 8:00 - 16:00h

  • Festius: dilluns + un diumenge al mes

  • Salari: 25.000-27.000€ brut/any

  • Contracte: indefinit, directe amb l'establiment



Requisitos mínimos
  • Formació mínima: ESO/EGB

  • Valorable CFGM o CFGS de cuina i gastronomia

  • Experiència mínima: 2 anys com a cap de cuina

  • Idiomes: Català i/o castellà.

  • Residir a Salt o rodalies.

  • Carnet i cotxe en cas de residir fora.

PERFIL PROFESSIONAL


  • Es busca una persona organitzada, resolutiva, amb iniciativa i capacitat de treballar en equip i sota pressió.

IMPORTANT


Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat. En cas contrari, la candidatura serà descartada.






Compartir esta oferta