Gerocultor/a Centre de Serveis de gent gran de Riudellots de la Selva

SUMAR
Riudellots de la Selva, Girona
Anunciado 22 de noviembre
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
De duración determinada
Salario
Salario sin especificar
Categoría
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo

Cerquem professionals amb la titulació d'atenció a les persones en situació de dependència o cures auxiliars d'infermeria o titulació equivalent, per a treballar de gerocultor/a al Centre de Serveis d'Àmbit Rural de Riudellots de la Selva



La persona seleccionada s'ocuparà de realitzar l'acompanyament a les persones usuàries del centre, participant en les diferents activitats i tallers que s'hi desenvolupen, tot vetllant per correcte estat de salut dels usuaris/es i atenent a les seves necessitats, desitjos i preferències.



Què oferim?


Jornada:


  1. Cobertura de dilluns a divendres per baixa de maternitat

Contracte:


Sustitució


Salari:


Segons Conveni




Requisitos mínimos

Formació:


Cicle formatiu d'atenció a les persones en situació de dependència o cures auxiliars d'infermeria o bé, el Certificat de professionalitat d’atenció sociosanitaria corresponent, o titulació equivalent.


Experiència:


Aportar experiència demostrable en l'atenció a persones amb situació de dependència, i concretament en Centres similars. Coneixament del Model ACP i experiència en impartir tallers/activitats.


Perfil competèncial:


Pensem amb professionals amb estil de comunicació proper, amb empatia i assertivitat i facilitat per treballar en equip. Orientats/des en millorar la qualitat de vida i el benestar de les persones. Amb facilitat d’adaptació, flexibilitat i predisposició per entendre i implantar el Model d’Atenció Centrat en la Persona.


Altres:


Tindran prioritat les candidatures que acreditin certificat de discapacitat.






Compartir esta oferta