Anunciado 13 de julio
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Otros contratos
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Educación Secundaria Obligatoria
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo
Tagradaria treballar a una empresa amb bones condicions de treball? En un espai nou, net, sense olors o temperatures baixes/altes... Busques una feina estable i amb projecció? Si tens ganes daprendre un ofici, amb perspectiva de creixement, aquesta posició tinteressa.

Empresa de la Garrotxa busca personal perquè aprengui a portar les seves màquines. Tindràs un pla de formació que tajudarà a conèixer cadascuna de les màquines per tal de que, un cop consolidats els conceptes, pugis de categoria passant a portar la màquina sol.
Durant el procés de formació estaràs acompanyat dun especialista que tanirà ensenyant i guiant en el desenvolupament de les tasques, oferint-te autonomia en aquells moments que siguin necessaris.

Es requereix que la persona tingui disponibilitat per treballar en torn partit de dilluns a divendres. És necessari disposar dun nivell alt de català i castellà. Finalment, es valorarà les ganes de formar-se com a operari en el sector de les arts gràfiques i la motivació per aprendre i créixer dins lempresa.

El procés daprenentatge és gradual, adaptant-se als temps dadquisició de coneixements de cadascú. El salari inicial és daprenent i, a mesura que es vagi pujant de categoria, aquest també anirà augmentant.

Si et veus treballant en aquesta posició, inscriu-te a la oferta!

Requisitos mínimos
- Ganes daprendre i implicar-se al lloc de treball.
- Residència a la Garrotxa / rodalies.
- Lempresa queda ben connectada per la Comarca dOsona.

Compartir esta oferta