Anunciado 10 de marzo
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Otros contratos
Salario
1.800€ - 2.100€ bruto/mes
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo



Establiment hoteler emblemàtic de l'Alt Empordà amplia el seu equip de cuina a la recera d'un cuiner/a polivalent per donar suport a les diferents partides de calents i freds.


Si t'agrada la cuina mediterrània elaborada, tens experiència com a cuiner/a i estàs buscant un projecte sòlid i estable, et volem conèixer!



FUNCIONS:


  • Desenvolupar les teves competències culinàries com a cuiner/a polivalent en una cuina elaborada, creativa amb unes instal·lacions de primer ordre.

  • Treballar amb matèria prima de 1a qualitat i de proximitat.

  • Verificar, controlar i emmagatzemar les compres de gènere de la teva partida.

  • Encarregar-te de cuinar i presentar els plats de les diferents partides i participar en les preelaboracions.

  • Treballar amb plats a la carta, menú i producció.

  • Formar part d'un equip dinàmic de 8 persones.


CONDICIONS:


  • ?Incorporació: Immediata

  • Salari: 1600-1750€ net/mes

  • Horaris: Torn partit 11-16h i 20-23h

  • Festius: 2 dies/setmana

  • Contracte: Fix discontinu 10-11 mesos, directe amb l'establiment

  • Bon ambient laboral i formació contínua



Requisitos mínimos

REQUISITS:


  • Formació: ESO/EGB

  • Valorable formació CFGM cuina / pastisseria

  • Experiència: 2 anys com a cuiner/a

  • Valorable experiència prèvia en cuina d'hotel

  • Idiomes: Català i castellà

  • Carnet B i vehicle propi en cas de residir fora de Navata.


PERFIL


  • Cerquem una persona amb iniciativa, responsable, pulcra, puntual, flexible, amb actitud, capacitat de treball en equip, amb ganes de crèixer i superar-se.

IMPORTANT


Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat. En cas contrari, la candidatura serà descartada.





Compartir esta oferta