Anunciado 7 de octubre
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Categoría
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
15
Tags Relacionados
Descripción del empleo

Si ets una persona polivalent i organitzada i estàs buscant una vacant estable en una empresa que cuida al treballador, segueix llegint:




Important empresa ubicada al Bages precisa la incorporació d’un/a ADMINISTRATIU/VA POLIVALENT per ampliació del departament.




Es tracta d’una empresa consolidada, amb més de 15 anys d’història amb presència nacional i internacional. Es dediquen a la compra-venda de tot tipus de vehicles i ofereixen serveis complementaris a més d’un tracte proper i disposen de personal amb idiomes per a poder atendre de la millor manera a cada client.




Quines seran les teves funcions?



Atendràs als clients, els derivaràs als comercials, rebràs les factures i les enviaràs a la gestoria, també t’encarregaràs de realitzar tots els tràmits de la importació i exportació dels vehicles així com també gestionaràs tota la documentació pertinent de cada cas (gestionar expedients, realitzar canvis de nom, etc.).




Què oferim?



  • Vacant estable

  • Lloc de treball: Bages

  • Jornada inicial de 20h setmanals

  • Horari: dll-dv 9h-13h (si amb el temps es passa a jornada completa, llavors s'inclouria la tarda dll-dv 16h-20h)

  • Salari: 20K bruts anuals (aprox. 1.300 euros nets mensuals en 12 pagues)



Requisitos mínimos

Què necessitem que aportis?



Busquem un/a professional del Bages amb ganes d'aprendre i desenvolupar-se en un a empresa consolidada i en creixement. Amb ganes de formar-se contínuament en el marc de la seva feina. Amb bona aptitud per cooperar i treballar en equip. Cal que tingui flexibilitat per realitzar diferents funcions de manera polivalent i metòdica. Busquem una persona amb formació i experiència en tasques administratives. indispensable disposar d'anglès nivell mig o alt. Valorarem molt positivament si disposes d’experiència en el sector automoció, tot i que no és imprescindible.




Compartir esta oferta