Anunciado 18 de mayo
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
De duración determinada
Salario
60.000€ - 62.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Licenciado
Nivel
Dirección / gerencia
Número de vacantes
1
Número de inscritos
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo
Director/a de l'ICIP (Institut Català Internacional per la Pau):

L'ICIP, creat per la Llei 14/2007 del Parlament de Catalunya, de 5 de desembre, és un ens de dret públic de caràcter institucional, dotat de personalitat jurídica pròpia i plena capacitat d'obrar, tant en l'àmbit públic com en el privat, que actua amb plena independència de les administracions públiques, d'entitats privades i d'organitzacions sense ànim de lucre en l'exercici de les seves funcions.

1.El vincle d'aquest lloc amb l'ICIP serà mitjançant un contracte laboral d'alta direcció i tindrà una retribució bruta anual de 61.245 euros, que inclouen 3.743 euros de retribució variable en funció d'uns objectius determinats per la presidència de l'Institut.

2. Actuant a partir de les directrius de la presidència i de la Junta de Govern, el director o directora exerceix les funcions següents:

a)Realitzar les funcions de direcció, impuls i supervisió de les activitats de l'ICIP
b)Gestionar i administrar econòmicament l'ICIP, reconèixer les obligacions o ordenar els pagaments.
c)Executar els acords de la Junta de Govern i les resolucions del president o presidenta, en l'àmbit de les seves competències.
d)Organitzar i supervisar els programes, departaments i serveis de l'Institut.
e)Controlar i supervisar la marxa del compte d'explotació de l'ICIP, d'acord amb les normes d'execució del pressupost aprovades per la Junta.
f)Elaborar les bases de selecció de personal i elevar-les a la Junta de Govern, per a la seva aprovació.
g)Organitzar el treball a desenvolupar, establint els requisits i exigències per a cada lloc de treball, proposant la plantilla i la relació de llocs de treball per a la seva aprovació en Junta.
h)Contractar el personal de l'ICIP
i)Exercir la direcció en matèria de personal, que inclou la selecció, nomenaments, ascensos, retribucions, incentius, sancions i acomiadaments del personal, segons els procediments legals i reglamentaris.
j)Vetllar per la millora en els mètodes de treball i per la introducció de les millores tecnològiques adients, i també per la conservació i el manteniment de les instal·lacions i altres equipaments de l'ICIP, així com per l'optimització de les despeses.
k)Dirigir i supervisar les diferents àrees i línies d'actuació, amb vista a la realització de les finalitats de l'ICIP.
l)Elaborar i impulsar la realització dels plans, programes d'actuació i activitats per al desenvolupament i el compliment de les funcions de l'ICIP.
m)Elaborar el projecte de pressupost i elevar-lo al president o presidenta, per a la seva aprovació per la Junta de Govern.
n)Elaborar l'informe anual d'activitats realitzades, i elevar-lo a la presidència, per a la seva aprovació per la junta de Govern.
o)Assistir la presidència i la Junta de Govern en el procés d'elaboració del pla estratègic pluriennal.
p)Elaborar el projecte de pla anual d'activitats i elevar-lo a la presidència, per a la seva aprovació per la Junta de Govern.
q)Assumir la representació institucional de l'Institut quan li delegui el president o presidenta.
r)Les altres atribucions que la Junta de Govern i la presidència li deleguin o encomanin expressament.
El director o directora haurà de comptar amb titulació universitària de grau superior. També haurà de demostrar un bon domini oral i escrit del català, del castellà i de l’anglès. Es valoraran els següents aspectes:
-Capacitat de lideratge, orientació directiva, gerencial i executiva; amb experiència comprovada en direcció de persones i d’equips, tant per motivar com per dirigir, coordinar projectes i promoure noves iniciatives.
-Orientació a resultats i als objectius de la institució.
- Capacitat per potenciar la dimensió internacional i per diversificar les fonts de finançament de l’ICIP
-Habilitats socials: empatia i capacitat comunicativa.
-Coneixements acreditats sobre cultura de pau, prevenció i resolució de conflictes, drets humans i relacions internacionals.
-Experiència i coneixement en entitats nacionals i internacionals del tercer sector social, i coneixement del funcionament d’administracions públiques.

Compartir esta oferta