Treballador/a social Residència de Cassà de la Selva

SUMAR
Anglès, Girona
Anunciado 20 de diciembre
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Parcial - Indiferente
Tipo de contrato
De duración determinada
Salario
Salario sin especificar
Categoría
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
2
Tags Relacionados
Descripción del empleo

Seleccionem professional amb titulació de treball social per a treballar a la residència Sant Josep de Cassà de la Selva així com al Centre de Dia de Les Bernardes de Salt. La persona seleccionada, conjuntament amb la direcció del centre, s'ocuparà d'informar i assessorar a l'usuari i/o família sobre els serveis i recursos socials o sobre informació relativa a la residència o al Centre de Dia, gestionar la derivació i/o interconsulta als serveis socials, recerca i gestió de les subvencions o ajudes, i gestionarà les queixes, reclamacions i conflictes relacionats amb la seva àrea d'actuació.


La persona seleccionada també s'ocuparà de coordinar l'àrea social del centre, especialment en els programes d'intervenció amb famílies i en el programa de relació amb la comunitat, i es coordinarà i tramitarà les gestions amb el DTSAF relacionades amb llistes d'espera, places públiques, tramitació llei de dependència, revisions de grau de dependència, tramitació PEV...


Així mateix, portarà a terme altres funcions pròpies del seu lloc de treball tals com atendre als usuaris i famílies en el procés d'acollida i comiat a la residència i Centre de Dia, coordinació i seguiment de la situació psicosocial d'usuaris i familiars referents, atenció i seguiment personalitzat als usuaris com a professional de referència, participació en l'elaboració i seguiment del Pla d'Atenció i Vida, coordinació i seguiment amb les fundacions d'usuaris tutelats, etc.


Tanmateix es coordinarà i participarà amb la resta d'equip tècnic per elaborar i portar a terme el programa d'activitats, i organitzarà i participarà en les activitats individualitzades dels usuaris en relació a la seva activitat psicosocial, entre d'altres tasques relacionades amb l'entrada, així com l'estada de les persones grans a l'equipament.




Requisitos mínimos

- Diplomatura amb titulació Treball Social


- Es valorarà temps d'experiència realitzant funcions similars així com d'experiència prèvia en tràmits de dependència en residències.




Compartir esta oferta