Iberempleos. Ofertas de trabajo

TÈCNIC/A SELECCIÓ PERSONAL (SEC. CARNI)

Grup Cañigueral Foods
Riudellots de la Selva, Girona
Anunciado el 21 de enero
Esta oferta ya no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Licenciado
Nivel
Empleado/a
Número de vacantes
1
Número de inscritos
11
Descripción del empleo
Costa Brava Foods, empresa líder en el seu segment de mercat i que compta amb presència tant a nivell nacional com internacional, precisa incorporar a la seva planta central de Riudellots de la Selva, degut al seu creixement i pla d'expansió, un/a TÈCNIC/A DE SELECCIÓ DE PERSONAL que aporti experiència en la selecció de tot tipus de perfils relacionats amb una àrea de Producció.

En dependència directa del/la Responsable de RRHH, la persona seleccionada tindrà com a tasca principal la selecció de tot tipus de personal orientat a la nostra àrea productiva (sobretot operaris/es de Producció), portant a temre la recerca de candidats/es, les entrevistes personals i la gestió de la incorporació dels/les treballadors/es contractats/des. Per altra banda, també col.laborarà en la selecció de personal de perfil mig-alt en funció de les necessitats del moment.

Integrant-se en un equip de treball sòlid i consolidat, oferim la possibilitat d'entrar a formar part d'una empresa que es troba en ple procés de creixement i expansió, on el/la candidat/a seleccionat/da optarà un lloc de feina estable, en el que podrà créixer professionalment i aprendre coses noves cada dia.

Requisitos mínimos
El perfil que estem buscant correspon a un/a professional que aporti formació universitària, preferiblement en Psicologia i/o Relacions Laborals, essent valorable la formació en Ciències Empresarials i/o ADE si es compta amb l'experiència requerida.

- Cal aportar una experiència mínima de 3-4 anys ocupant un lloc de feina similar, formant part d'un Departament de RRHH o d'una empresa de Treball Temporal/Consultoria de RRHH, portant a terme la selecció de tot tipus de personal, sobretot personal orientat a una àrea de Producció. Per altra banda, cal estar habituat/da a treballar amb tot tipus de fonts de reclutament (portals de fenia, SOC, Fundacions d'Inserció Laboral, Ajuntaments,...).

- Pensem en una persona dinàmica i activa, amb empenta, resolutiva, responsable i autònoma, que pugui treballar tant sola com en equip, i que estigui acostumada a tenir als volums de necessitats de contractació.

Conocimientos necesarios
Entrevista de Selecció, Fonts de Reclutament, Selecció de Personal
Compartir esta oferta