Anunciado 24 de mayo
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Otros contratos
Salario
1.200€ - 1.250€
Estudios mínimos
Educación Secundaria Obligatoria
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
3
Tags Relacionados
Descripción del empleo
Tagradaria treballar a una empresa amb bones condicions de treball? En un espai nou, net, sense olors o temperatures baixes/altes... Busques una feina estable?
Si tens ganes daprendre un ofici, amb perspectiva de creixement, aquesta posició tinteressa.

Empresa de la Garrotxa busca personal perquè aprengui a portar una de les seves màquines dimpressió. Tindràs un pla de formació que tajudarà a conèixer a fons la màquina dimpressió per tal de que, un cop consolidats els conceptes, pugis de categoria passant a portar la màquina sol.
Durant el procés de formació estaràs acompanyat dun especialista que tanirà ensenyant i guiant en el desenvolupament de les tasques, oferint-te autonomia en aquells moments que siguin necessaris.

Es requereix que la persona tingui disponibilitat per treballar en torn partit de dilluns a divendres. És necessari disposar dun nivell alt de català i castellà. Finalment, es valorarà les ganes de formar-se com a operari/a en el sector de les arts gràfiques i la motivació per aprendre.

El procés daprenentatge és gradual, adaptant-se als temps dadquisició de coneixements de cadascú. El salari inicial és daprenent i, a mesura que es vagi pujant de categoria, aquest també anirà augmentant.

Si et veus treballant en aquesta posició, inscriu-te a la oferta!

Requisitos mínimos
- Domini català i castellà.
- Disponibilitat per treballar en torn partit
- Residència a la Garrotxa/rodalies
- Predisposició i ganes per aprendre un ofici

Es valoraran coneixements en mecànica, fusteria, etc.

Compartir esta oferta