Anunciado 29 de noviembre
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
Salario sin especificar
Categoría
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
3
Tags Relacionados
Descripción del empleo

El nostre client:
Restaurant amb ampli rodatge dins el panorama gastronòmic del gironès, on gaudir de manera intima o en grup. Obert a tot tipus de públic on es permet degustar una cuina tradicional, amb tocs innovadors, a partir de productes de proximitat.



Funcions
:


  • Liderar el relleu generacional i reportar a gerència.

  • Estimar les futures necessitats seguint les tendències del mercat gastronòmic.

  • Coordinar les operacions diàries de gestió del restaurant.

  • Implementar polítiques i protocols que recolzin futures operacions del restaurant.

  • Gestionar la bona imatge del restaurant i suggerir formes de millorar-la.

S'ofereix:


  • Treballar en un restaurant de prestigi, amb caràcter de proximitat on impera la qualitat.

  • Treballar de la mà del cap de cuina i cap de sala.

  • Aprenentatge constant en un entorn de referència.

  • Recolzament per estar a l'avantguarda de totes les tendències gastronòmiques.



Requisitos mínimos
  • CFGS Direcció de cuina, Grau en ciències culinàries i gastronòmiques, Turisme o capacitació similar.

  • Estar al dia de les tendències gastronòmiques.

  • 5 anys d'experiència prèvia en direcció de restaurants o espais gastronòmics.

  • Dots de lideratge i comunicació.





Compartir esta oferta