Anunciado 9 de marzo
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
27.000€ - 30.000€ bruto/año
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
2
Tags Relacionados
Descripción del empleo



Restaurant pertanyent a un grup consolidat, de cuina mediterrània variada amb producte de proximitat situat al centre de Girona, amplia el seu equip a la recerca de talent per al seu nou projecte.


Si tens experiència com a responsable de sala, gaudeixes del tracte amb el client i busques un projecte estable, on encarregar-te del funcionament de l'establiment i créixer com a professional... Et volem conèixer!



FUNCIONS:


  • Planificar i organitzar el servei de restaurant a nivell operatiu.

  • Subtituir la figura de restaurant manager quan sigui necessari.

  • Organitzar els recursos necessaris per prestar correctament el servei.

  • Determinar tasques, funcions i torns de l'equip de sala.

  • Definir els processos que cal seguir abans, durant i després del servei.

  • Donar les instruccions necessàries per assegurar l'atenció al client, els nivells de qualitat i els resultats econòmics desitjats.

  • Gestionar i supervisar reserves.

  • Assessorar el client en aspectes d'oferta gastronòmica.

  • Resoldre possibles incidències.

  • Donar suport en la prestació dels servei.

  • Desenvolupar una estratègia de comunicació i fidelització de clients.

  • Detectar millores en processos i procediments.

  • Controlar els cobraments del servei, realitzar arqueig i tancament de la caixa.


CONDICIONS:


  • ?Incorporació: principis de juny

  • Horari: torn seguit rotatiu matí/tarda

  • Festius: 1,5-2 dies setmanals

  • Salari: 28.000 - 30.000€ brut/any

  • Contracte: estable, directe amb l'establiment



Requisitos mínimos
  • Formació mínima: ESO/EGB

  • Formació valorable: CFGM de restauració, cuina

  • Experiència mínima: +3 anys en una posició similar

  • Valorable aportar coneixements de sumilleria i gastronomia.

  • Idiomes: català i castellà (domini), anglès i francès (nivell mig hostaleria).

  • Coneixements informàtics: Office, correu electrònic i habilitat amb sistemes TPV i PDA.

PERFIL:


Persona dinàmica, resolutiva, carismàtica, responsable, organitzada, polivalent, amb dots de lideratge i orientació al client i resultats, que tingui iniciativa i predisposició.


IMPORTANT


Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat. En cas contrari, la candidatura serà descartada.





Compartir esta oferta