Treballador/a social Residència Sant Josep de Cassà de la Selva i Centre de Dia de Les Bernardes (substitució maternitat)

SUMAR
Cassà de la Selva, Girona
Anunciado 10 de enero
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Sin especificar
Tipo de contrato
Otros contratos
Salario
Salario sin especificar
Categoría
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo

Descripció de l’oferta:


Seleccionem professional amb titulació de treball social per a treballar a la residència Sant Josep de Cassà de la Selva així com al Centre de Dia de Les Bernardes de Salt. La persona seleccionada, conjuntament amb la direcció del centre, s'ocuparà d'informar i assessorar a l'usuari i/o família sobre els serveis i recursos socials o sobre informació relativa a la residència o al Centre de Dia, gestionar la derivació i/o interconsulta als serveis socials, recerca i gestió de les subvencions o ajudes, i gestionarà les queixes, reclamacions i conflictes relacionats amb la seva àrea d'actuació.


La persona seleccionada també s’ocuparà de coordinar l’àrea social del centre, especialment en els programes d’intervenció amb famílies i en el programa de relació amb la comunitat, i es coordinarà i tramitarà les gestions amb el DTSAF relacionades amb llistes d’espera, places públiques, tramitació llei de dependència, revisions de grau de dependència, tramitació PEV...


Així mateix, portarà a terme altres funcions pròpies del seu lloc de treball tals com atendre als usuaris i famílies en el procés d’acollida i comiat a la residència i Centre de Dia, coordinació i seguiment de la situació psicosocial d’usuaris i familiars referents, atenció i seguiment personalitzat als usuaris com a professional de referència, participació en l’elaboració i seguiment del Pla d’Atenció i Vida, coordinació i seguiment amb les fundacions d’usuaris tutelats, etc.


Tanmateix es coordinarà i participarà amb la resta d’equip tècnic per elaborar i portar a terme el programa d’activitats, i organitzarà i participarà en les activitats individualitzades dels usuaris en relació a la seva activitat psicosocial, entre d'altres tasques relacionades amb l'entrada, així com l'estada de les persones grans a l’equipament.


S’ofereix:


Contracte: contracte substitució maternitat. Durada aproximada de 6 mesos.


Jornada: 30 hores setmanals, 20 hores setmanals a la residència Sant Josep de Cassà de la Selva, i 10 hores setmanals al Centre de Dia de Les Bernardes.


Horari: 4 dies a la setmana a la Residència Sant Josep de Cassà de la Selva (2 matins i 2 tardes o similar, horari a concretar, i amb certa flexibilitat horària i disponibilitat dissabte matí, si s’escau), i 2 dies a la setmana al Centre de Dia de Les Bernardes (matí o tarda, horari a concretar).


Salari: Segons conveni.





Requisitos mínimos

Formació: Diplomatura/Grau en Treball Social.


Experiència: Es valorarà dos anys d'experiència realitzant funcions similars així com d'experiència prèvia en tràmits de dependència en residències.


Idiomes: domini del català i el castellà.


Residència: Cassà de la Selva o rodalies.


Altres: Tindràn prioritat les candidatures que acreditin certificat de discapacitat.


La resta de condicions es regiran pel Conveni Col·lectiu marc estatal de serveis d’atenció a les persones dependents i desenvolupament de la promoció de l’autonomia personal.



T'interessa participar en la selecció per aquesta posició?


Per a inscriure't i adjuntar el teu Currículum vitae clica el botó de la part dreta de la pantalla Inscriu-te manualment





Compartir esta oferta