Responsable Higienicosanitari Residència - Residència de Cassà de la Selva

SUMAR
Cassà de la Selva, Girona
Anunciado 19 de enero
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Otros contratos
Salario
Salario sin especificar
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo

Cerquem professional per a realitzar les funcions de Responsable Higienicosanitari de la Residència per a gent gran de Cassà de la Selva.



La persona seleccionada s’ocuparà de contribuir amb la direcció del centre en la millora de la qualitat assistencial, establir i aplicar els protocols necessaris per una òptima atenció dels usuaris i realitzar la correcte organització i administració dels medicaments.


També es responsabilitzarà de la supervisió dels menús que se serveixin i del seu ajustament a les pautes d'alimentació contingudes a l'expedient assistencial, així com a actualitzar les dades que consten en el document de control assistencial de cada resident.


Supervisarà els procediments terapèutics aplicables a les persones que viuen a la residència, i haurà de coordinar a l’equip d’infermeria. Tanmateix, també realitzarà funcions d’infermeria del centre en tasques d’atenció directe.


Pensem en una persona amb capacitat de resolució de problemes i presa de decisions, adaptable a les noves situacions i reptes que puguin sorgir en la residència i amb facilitat de relació i comunicació. La persona que seleccionem ha de compartir la visió del Model Centrat a la Personal i vetllar per el benestar de les persones ateses.


Horari: jornada de treball de 40 hores setmanals. De dilluns a divendres de 8 a 15h. Treball 1 cap de setmana de cada 4 en torn partit (8h a 14:30h i de 16:30h a 21h).


Contracte: Indefinit


Salari: A convenir.


La resta de condicions es regiran d’acord al Conveni col·lectiu d’atenció a persones dependents i desenvolupament de la promoció de l’autonomia personal.





Requisitos mínimos

Formació: Diplomatura o Grau en Infermeria


Experiència: Més de 2 anys d’experiència en residència de Gent Gran realitzant tasquest similars.


Idiomes: Domini del català i el castellà.


Residència: Preferentment pròxima al lloc de treball.




Compartir esta oferta