Anunciado 21 de marzo
Esta oferta no acepta candidaturas
Tipo de jornada
Completa
Tipo de contrato
Indefinido
Salario
1.800€ - 1.800€ bruto/mes
Categoría
Estudios mínimos
Sin especificar
Nivel
Sin determinar
Número de vacantes
1
Número de inscritos
1
Tags Relacionados
Descripción del empleo




Restaurant gastronòmic de cuina mediterrània amplia el seu equip a la cerca de nou talent per formar part d'un projecte estable i referent al sector gastronòmic!


Cerquem cuiner/a per la partida de freds: entrants i postres amb experiència a cuines gastronòmiques per treballar amb productes de temporada de primera qualitat. Hi ha un menú al migdia, un menú degustació de 60-80€ i carta.


Si ets creatiu, apassionat per la cuina i detallista, i cerques un projecte estable on créixer professionalment, t'estem esperant!


FUNCIONS:


  • Desenvoluparàs les teves competències com a cuiner responsable de freds en una cuina elaborada, creativa amb unes instal·lacions totalment equipades.

  • Treballaràs amb matèria prima de 1a qualitat.

  • Verificaràs, controlaràs i emmagatzemaràs les compres de gènere de la teva partida.

  • Cuinaràs i presentaràs tot tipus de postres de restaurant.

  • Treballaràs amb plats a la carta, menú i producció.


CONDICIONS:


  • ?Incorporació: Immediata

  • Salari: 1.500-1600€ nets/mes + revisió salarial posterior en funció del desenvolupament

  • Horaris:

    • Octubre-Març: dimarts a diumenge 10.30-16h + divendres i dissabte nits 20-23.30h (aprox 35h/setmana)

    • Maig-Abril: dimarts a diumenge 10.30-16h + dijous,divendres i dissabte nits 20-23.30h (aprox 38h/setmana)

    • Juny i Setembre: dimarts a dissabte 10.30-16h + 20-23.30h / diumenge 11-16h (aprox 42h/setmana)

    • Juliol-Agost: dimarts a dissabte 10.30-16h + 20-23.30h (aprox 45h/setmana)


  • Festius: dilluns fix + 1 dia rotatiu

  • Contracte estable directe amb l'establiment

  • Bon ambient laboral i possibilitats reals de creixement



Requisitos mínimos

- 2 anys experiència com a cuiner o cap de partida de freds
- Formació mínima: CFGM en cuina o pastisseria
- Valorable: formació especialitzada en postres o pastisseria
- Idiomes: català i castellà


- Carnet B i vehicle si es resideix fora de Cassà.


PERFIL


- Persona amb iniciativa, creativa, responsable, pulcre, puntual, flexible, amb actitud, capacitat de treball en equip, amb ganes d'aportar i créixer formant part d'un projecte estable a llarg termini.


IMPORTANT


Per poder valorar el teu perfil necessitem que ens adjuntis un CV actualitzat. En cas contrari, la candidatura serà descartada.




Compartir esta oferta